Paradicsomos étel most akkor mikortól? 3.5 hónaposan kezdtük a kóstolgatást. Mai napig már sok mindent megkóstol, kinézi a szánkból az ennivalót. Kóstolt már tésztát is, sült szalonnát :-).
Sok eszed nem lehet.
A védőnő tud erről mit teszel szerencsétlen gyerekkel???
Ráadásul az én lányom 8 hónaposan volt ennyi súlyú, bár nem csodálom.
Ez már szinte kiskorú veszélyeztetése és sajnos te még ennek örülsz is ahogy látom :((
Kedves Utolso
Igen tud róla , és a gyerekorvos is.
Hasznos a válaszod !
Most komolyan, ti normálisak vagytok, hogy még támogatjátok is a kérdezőt?
4 hónapos baba, kb. 3 hete kezdték hozzátáplálni és már adtak neki glutént(tésztát) és zsírt is!!!
Bár azt csináltok a gyerekkel amit akartok, ne csodálkozzatok, ha ekcémás és allergiás lesz nagy korában.
"Nagyon" hálás lesz érte nektek.
Kérdező: igenis egy kövér disznó a gyereked ha már most több, mint 7 kg és ez csakis a szülők hibája.
Az én lányom most 7 hónapos és 7500 g.A tied 4 hónaposan ennyi.Adhatsz neki,amit akarsz,a te gyereked!De ne csodálkozz,ha nagyobb korába gyomorproblémái lesznek.
Túlsúlyos lesz,allergiás,esetleg glutén érzékeny.
Paradicsomot amugy meg 8!!! hónapos kortól kaphat!
Normális esetben 7-8 kortól adható, ha valaki az ajánlott időben, azaz 4-6 hós korban kezdi el a hozzátáplálást. Allergiára hajlamosít. Legalábbis a hagyományos házi, gondolom a boltiból kiszedték, amit kellett. Inkább adj neki üveges, korának megfelelő bébiételeket, mint szalonnát (WTF???).
Még valami: az én 2 évesem szintén jóétvágyú gyerek volt, a pálinkát(!) rendszeresen kinézi a kezünkből (nem vagyunk alkoholisták, vasárnapi ebédnél előfordul 1 pohárka), mégsem adom neki. Szóval nem ártana újragondolnod a hozzátáplálás kérdését, ha a lehető legjobbat szeretnéd a gyerekednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!