Miért van így túlreagálva a hozzátáplálás?
Figyelt kérdés
Nem provokációnak szánom, csak szeretném megérteni. Miért baj, ha 5 hónaposan kap egy fél banánt vagy valamit, hogy elnyammogjon rajta? Régen is kaptak már ilyen idősen a babák mást is az anyatejen kívül és nem lett semmi bajuk. Most meg olvasgattom itt a sok aggódó anyuka hozzászólását, hogy a nagymama ezt meg azt adott neki. Én nem tudom elképzelni, hogy egy 6 hónapos babának baja legyen egy kis főzeléktől vagy sütitől, ha csak nasinak kapja. Tényleg nem akarok senkit provokálni, csak érdekelne, hogy ti hogy gondoljátok? És még arra lennék kíváncsi, hogy nálatok a nagyszülők adtak valami olyat a kicsinek, amit szerintezek nem kellett volna? Előre is köszi :-)2013. márc. 10. 12:46
61/63 anonim válasza:
Sztem veresantkate ezzel arra céloz, hogy régen későn kezdtek el mást ennia gyerekek.
62/63 anonim válasza:
Sziasztok, én jártam így a kisfiammal. KOrán kezdtük a hozzátáplálást a védőnő javaslatára, négy hós kora előtt egy héttel. Az alma gyakorlatilag emésztetlenül jött ki neki, darabokban, és iszonyatos hasfájás lett a vége, éjszakai nem alvások sorozata következett. A kisfiam sosem volt hasfájós, és kb 8 hetes volt mikor átaludta az éjszakát. Szóval én most is azt mondom h a barátnőm a babájának már épp hogy 3 hós volt már három féle gyümölcsöt evett, és más krumpli is az étlapon volt... Azóta sincs semmi gond. Szerintem ezt minden anyuka maga tapasztalja ki, mert minden baba más és más, azt tudom mi még várunk minimum egy hónapot...
63/63 A kérdező kommentje:
Szegíny kisfiad :( remélem most már jobban van...
Köszönöm, hogy írtál! Szerintem teljesen igazad van, hogy minden babának más a jo :-)
2013. márc. 21. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!