Pici baba hozzátáplálása hús nélkül - hogyan?
B12 vitamin ugye nagyrészt a húsokban fordul elő (ez kilőve) illetve a tejtermékekben és a tojásban. Hétfőn lesz nyolc hónapos a pici, próbálkozhatok már nála a tejtermékekkel? Kefírre gondoltam elsősorban, esetleg natúr joghurtra gyümölcsökkel.
A neten a tejtermékekkel való hozzátáplálással kapcsolatban különböző infókat találtam, volt ahol azt írták már 6 hónaposan mehet, volt ahol a nyolcat írták, de találtam olyat is, ahol 1 év alatt nem ajánlják. Egyébként a családban nincs aki allergiás lenne sem az én részemről sem a pároméról.
Tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Ki mikor kezdte el adni a babájának, lett-e belőle bármilyen probléma?
Illetve: quinoával valakinek van tapasztalata? Mikortól adható?
Az a baj, hogy nem értitek meg hogy a húsban lévő ÖSSZES vitamin és fehérje pótolható mással!! Mindenre van alternatíva!! A tudósok évtizedeket töltöttek el azzal hogy kikísérletezzék mit mivel lehet pótolni, ti akkor legyetek szívesek és ne vonjátok kétségbe!
Ez azért nem olyan, mint amikor azon vitatkoztok hogy Jézus létezett-e vagy sem, mert ott nincs bizonyíték a vegetáriánus témában viszont van.
Én eszek húst, a gyerekeim is esznek, de a kérdező egy hajszálnyit nem árt azzal, hogy nem ad neki!
Majd ha felnő a gyerek akkor eldönti hogy akar-e enni, ennyi, miért kell ebből ilyen hatalmas vitát csinálni?
A kisbabádat sajnálom, hogy megvonod tőle a húst! Szerintem attól hogy te vega vagy nem kellene a babádat is belekényszerítened. Egy anya adjon meg neki a lehető legjobb minőségű élelmiszert, és ha ebbe a hús is beletartozik akkor azt is.
Én nem szeretem a céklát, sárgarépát,spenótot,tököt stb.. mégis adok neki.
Kedves utolsó!
Kérlek támaszd nekem alá tényekkel és kutatásokkal azt, hogy bármit is megvon tőle azzal hogy nem ad neki húst.
Ismétlem SEMMIT nem von meg!
Nézzétek csak ezt: [link]
Hány százalék fehérje van a csirkehúsban? A sárgaborsóban majdnem ugyanannyi, a szója pedig majdnem duplaszoros mennyiséggel bír mint a legmagasabb fehérjetartalmú hús.
VAN MÉG KÉRDÉS?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!