4 és fél hónapos baba hozzátáplálása? Milyen gyümölcsöt és milyen zöldséget ill egyéb táplálékot ehetnek ők?
Mi is 4,5 hósak voltunk, amikor elkezdtem adnmi neki az alma levét, de 3 napig kizárólag csak levet adtam neki, utána 3 napig barack italt, amikor láttam,hogy nagyon enne már, akkor a kettőt összekevertem, de már pép formájában. És a lányomnál nem nagyon lehet olyat,hogy kóstoltatni, neki rögtön normális menniység kell. Ezt követően sütőtököt adtam neki, majd burgonyár, sárgarépát és banánt.
Nekem szerencsém volt, mert reggel 8 körül szopizott, utána csak dél körül, így én automatikusan 10 körül adtam neki, tízórai gyanánt és a kiváltással nem kellett bajlódnom.
De én úgy akarom csinálni a többi kiváltással,hogy megkínálom étellel, eszik amennyit eszik, utána pedig szopizik ha akar. Mert az én lányom cicifüggő, és kaja közben nincs az az Isten, hogy abbahagyja. A helyedben így próbálnám meg. Mert lehet ti is elteltek a táppla és a gyümiből akkor már alig eszik.
Hátha valaki még olvassa... 😊
Sütőtök,fehérrèpa,alma-burgonya,burgonya-répa.Sima rèpával vigyázni kell,hasfájást,székrekedést okozhat.Én az almát is keverve adtam a savassága miatt.
Elsőnek sütőtökpürét adtam neki,1 héten keresztül.Első nap 1 kiskanállal,2.nap 2 kiskanállal,azután dupláztam az adagot.
Második héten fehérrépa pürét kapott,3 napig adtam,szintén adagnöveléssel.
Innentől kezdve 3 naponta kapott új ízt.
Azèrt csak 3 naponta,h 1.megszokja a kis gyomra,2.az esetleges allergia elviekben akär később is mutatkozhat,így tudván tudom,h 3 napja azt kapja,tehát attól lehet.Lekopogom ilyenre a nagyobbik fiamnàl nem volt példa,a kicsivel pedig 3 napja kezdtem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!