Pici baba hozzátáplálása hús nélkül - hogyan?
B12 vitamin ugye nagyrészt a húsokban fordul elő (ez kilőve) illetve a tejtermékekben és a tojásban. Hétfőn lesz nyolc hónapos a pici, próbálkozhatok már nála a tejtermékekkel? Kefírre gondoltam elsősorban, esetleg natúr joghurtra gyümölcsökkel.
A neten a tejtermékekkel való hozzátáplálással kapcsolatban különböző infókat találtam, volt ahol azt írták már 6 hónaposan mehet, volt ahol a nyolcat írták, de találtam olyat is, ahol 1 év alatt nem ajánlják. Egyébként a családban nincs aki allergiás lenne sem az én részemről sem a pároméról.
Tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Ki mikor kezdte el adni a babájának, lett-e belőle bármilyen probléma?
Illetve: quinoával valakinek van tapasztalata? Mikortól adható?
#20! Köszönöm a válaszod! :)
#21! Nem pontozlak le! Bio boltból vásárolok illetve a szüleim vidéken élnek, van egy több hektáros földjük ahol mindent termesztenek, gabonát, zöldséget, gyümölcsöt, a tej is frissen fejt, a tojás is friss, minden házi és vegyszermentes. Én évek óta így élek és higgyétek el, nem csak úgy a vakvilágba csinálom, nem vagyok hülye!
23as, jézusom, ennyi hülyeséget te honnan szedsz?:D
Csak úgy mondom, az én főnököm vega (én egyébként nem vagyok, imádom a húst) és milliárdos. Olyan határozott kiállása van hogy ha belép valahova megfagy a levegő.
De csak hogy néhány vegát említsek: Berkes László ( a Magyar Testépítő és Fitnesz Szövetség kapitánya), Kőbán Rita (olimpiai bajnok kajakozó), Abraham Lincoln (amerikai elnök), Charles Darwin (természettudós) ill Peter Singer (filozófus professzor)
Ők is biztosan teljesen lelassultak és nem állnak/álltak ki az igazukért.
Ilyen felfogással te vagy a birka, már ne is haragudj!
Ezzel a birkaszellemes hozzászólással talán kicsit tényleg túllőttél a célon!
Nem tudom honnan szedsz ilyeneket, de biztosan nagyon megbízható a forrásod!
Mindegy, nem is mennék bele, a lényeg: ameddig én sem ítélkezem feletted amiatt hogy mit adsz a babádnak addig te se ítélkezz felettem, mert egyáltalán nincs hozzá jogod, pláne nem egy normális hangnemben megfogalmazott kérdésnél!
Tudom mit csinálok, előbb enném meg a saját húsom mint hogy a babának ártsak (ha már témánál vagyunk;), megtervezetten és megfontoltan élek így már évtizedek óta és a kérdésemre nem ilyen lenéző, értelmetlen válaszokat vártam, hanem tippeket más kismamáktól akik szintén így nevelik a gyereküket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!