Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mit szóltok az alábbiakhoz?...

Mit szóltok az alábbiakhoz? Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés

Az egyik dédimama (férjem felől) folyamatosan felesleges dolgokat vesz a babának.Fiút vártunk (az is lett) és kaptunk tőle rózsaszín rugit.Ezen felül 2-3 évesre való atlétát,ez még hagyján.Tegnap közölte hogy venni akart sapit a fiamnak,és olyat fog venni ami hátul csatos,rendes baseball sapka.Mondom ez a gyerek még nem tud ülni,a csat elnyomja a fejét ha fekszik.Erre jött a válasz:De különleges gyereked van!Ma is volt.Hozni akart babapiskótát, a férjem mondta,hogy azt még nem eszi a fiú.Majdnem az volt a válasz hogy azt enni kell!Erre anyósom közbe vágott,hogy nem úgy van már mint régen.(egyébként ő is gyakran beleszól). A másik dolog a tea amit már a születésétől inni kellett volna a gyereknek,mert ki hallott már ilyet hogy egy újszülött nem teázik?!(A gyerekorvos is mondta,hogy szopós gyerek nem teázik,főleg télen,erre majdnem azt mondták,hogy a doki hazudik.)Már lassan az lesz,hogy sült szalonnát,vagy sült húst kell már adni a babának!Egyre feszültebb vagyok e miatt.

Hogyan közöljem velük,hogy ne szóljanak bele a gyerek nevelésébe/hozzátáplálásába?Azt sem szeretném,hogy megsértődjenek!

Fiam 5 hónapos anyatejes.

(bocsi hogy hosszú lett)

2012. máj. 2. 22:09
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
Szegénykém, nagyon sajnállak!!! Át tudom érezni a helyzeted, mert sajnos Nálunk is elég akaratos az anyós, bár jóban vagyunk Ő is mindig olyan enni és innivalókat vesz, amit még nem lenne szabad! Amikor megérkezik egyből oda is kell a fiamnak adni, amit hozott és csak néha tudom "megállítani" mert Én sem akarom megsérteni! Volt olyan, hogy használt rágókát, vagy cumisüveget vett, pedig tudja, hogy van Nekünk elég!(gondolhatod...egyből a kukában landoltak!) Próbálj meg kedvesen nemet mondani Nekik, ha nem akarod Őket megsérteni. A ruhákat pedig add el, vagy ajándékozd tovább! Legyél határozott, mert úgy talán hamarabb megértik, hogy az nem jó, amit szeretnének!!! Sok sikert és csak okosan!
2012. máj. 12. 09:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!