Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » A babot hogyan készítitek el...

A babot hogyan készítitek el a babának? Konzerv vagy száraz bab áztatva?

Figyelt kérdés

Az enyém most tölti a 12 hót, a huvelyeseket egy ideje ( érdekes kb a terhesség/szülés óta, lehet hormonok) valamiért nehezebben tolerálom.


Bio bab konzerv volt itthon, és cukkinis csirke segít csináltam. Most kapott először, tegnap 3 szemet, ma 2. Nap kb 5-6 ami volt a kajában.


Most nagyon fel van fúvódva a pocija..

ezentúl valoszinu passzírozom neki, amíg hozzászokik.


Konzerv vagy száraz bab, mind2 mehetne egyébként nekik?



aug. 23. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:
34%
konzervbabot jól le kell öblíteni nekik, mert nagyon sós a leve
aug. 23. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
40%

Sehogy. Minek kínoztam volna, amikor még felnőtteket is megterhel?

Nem alapélelmiszer, hogy muszáj bevezetni.

aug. 23. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
84%
Mindig konzervet használok. Nem csináltam semmi extrát, ugyanúgy kapta a babgulyást, ahogy mi esszük. Egy éves koráig a füstölt húst kihagytam belőle, csak füstölt paprika volt benne.
aug. 23. 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!