Vaddisznó húsnak (combnak) száraz a húsa, mit kell csinálni vele, hogy készítitek?
Figyelt kérdés
Pörköltre gondolok.2021. márc. 28. 11:14
1/4 anonim válasza:
Ha nem pörköltnek készítenéd, akkor azt mondanám, hogy 2 ujjnyi szeletekben pácold be és spékeld meg füstölt szalonna csíkokkal, de pörkölt esetén nem tudok mit tanácsolni. Annál nem nagyon tudsz a hús állagán változtatni, tegyél hozzá 1 dl vörösbort és készíts jó sűrű zaftot, az némileg ellensúlyozza a szárazságát!
2/4 anonim válasza:
Nem olyan száraz az, jó lesz. Max egy kicsit tovább tart az elkészítése.
3/4 anonim válasza:
Ne aggodj, a sertespestis mar jol megpuhitotta azt a hust :)))
4/4 anonim válasza:
Én sok sertés zsírral dinsztelném a jó sok hagymát rá a piros paprika és a húst most nem pörkölném hanem gyorsan hideg vizet rá és 2dl vörös bor. Egy dl rögtön a vízzel másik 1 dl főzés közepén.
Persze bográcsban tenném mind ezt, szerintem az is puhítana.
Nekem így a pulyka combról készített pörkölt sose száraz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!