Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Üdv! Ismertek-e olyan, sós...

Üdv! Ismertek-e olyan, sós kevert tészta recepteket, amiket őzgerincben v Brotbackformban meg tudnék sütni?

Figyelt kérdés

Ha igen, osszátok meg velem, legyetek oly kedvesek.

Köszi.

ma 12:36
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:

Mitől kevert tészta a kevert tészta? Az adagok térfogategységben vannak megadva. Nincs bennük élesztő.

Miért fontos, h miben sütném? Az alapanyagok összmennyisége miatt.

Köszi!

ma 12:43
 2/28 anonim ***** válasza:
86%

Kevert tészta mert csak habverővel ősszekeveredes általában sütőporos míg az élesztőset ragasztani kell.

Egyébként sósat csak élesztőset ismerek.

ma 12:47
 3/28 A kérdező kommentje:
Értem. Kár. De hátha másvki ismer ilyet.
ma 12:54
 4/28 anonim ***** válasza:
87%
Elnézést az ide pofátlankodásért. Engem érdekelne ilyen élesztővel is. Még jobb, ha bögrés (tehát bögrével kell kimérni a mennyiségeket).
ma 13:05
 5/28 A kérdező kommentje:
Ugyan, ez nem pofátlankodás. Szívesen látunk téged is.
ma 13:08
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

5

Köszönöm! :)

ma 13:11
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Élesztősre: aranygaluska. Varga Gábor Cookpades receptjét használom másfélszeres dióval.

Bármilyen formában ki lehet sütni csak jól ki kell vajazni.

Ez dagasztott, élesztős, kelt tészta.

Csinálhatsz belőle sósat ha leszeded a cukrot és ugyanúgy vajba forgatod de közé sonka, szalámi és ssjtkockákat szórsz. Vagy a szeletet darabolod tovabb es akkor vekony. Használhatsz fuszervajat is.

ma 13:55
 8/28 A kérdező kommentje:
Magam részéről laza és sütőporos tésztát keresek, de azért köszi.
ma 13:55
 9/28 anonim ***** válasza:
84%

Te mondtad h nem baj ha az elesztos erdeklodo is idejon. Neki valaszoltam.

Sósban ha kevert de nem sutoporos feltetlen akkor tudnal retegezni fott polentat pl ssjtkremmel, baconel. Kihutod, kiboritod es tudod szeletelni

ma 13:56
 10/28 A kérdező kommentje:
Nyilván azért nem pontoztalak le, mert a válaszod hasznos, még ha nem is nekem szól.
ma 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!