Üdv! Ismertek-e olyan, sós kevert tészta recepteket, amiket őzgerincben v Brotbackformban meg tudnék sütni?
Ha igen, osszátok meg velem, legyetek oly kedvesek.
Köszi.
Mitől kevert tészta a kevert tészta? Az adagok térfogategységben vannak megadva. Nincs bennük élesztő.
Miért fontos, h miben sütném? Az alapanyagok összmennyisége miatt.
Köszi!





Kevert tészta mert csak habverővel ősszekeveredes általában sütőporos míg az élesztőset ragasztani kell.
Egyébként sósat csak élesztőset ismerek.










Élesztősre: aranygaluska. Varga Gábor Cookpades receptjét használom másfélszeres dióval.
Bármilyen formában ki lehet sütni csak jól ki kell vajazni.
Ez dagasztott, élesztős, kelt tészta.
Csinálhatsz belőle sósat ha leszeded a cukrot és ugyanúgy vajba forgatod de közé sonka, szalámi és ssjtkockákat szórsz. Vagy a szeletet darabolod tovabb es akkor vekony. Használhatsz fuszervajat is.





Te mondtad h nem baj ha az elesztos erdeklodo is idejon. Neki valaszoltam.
Sósban ha kevert de nem sutoporos feltetlen akkor tudnal retegezni fott polentat pl ssjtkremmel, baconel. Kihutod, kiboritod es tudod szeletelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!