Hogy lehet a grízes tészta lekvárral ennyire finom?
Figyelt kérdés
ma 14:29
2/4 anonim 



válasza:





Azért le kell pirítani rendesen a darát mert úgy finom és valószínűleg szereted.
U.i. fontos a jó lekvár
3/4 anonim 



válasza:





Szerintem meg ehetetlen, az, hogy NEKED meg sok mindenkinek ízlik, nem jelent abszolút valóságot.
Mivel a grízt utálom, a lekvárt utálom, az édes ízeket utálom, ezért nekem még véletlen sem finom.
4/4 anonim 



válasza:





én is úgy vbagyok vele hogy főételként nem bírok lekváros tésztát, fánkot, drelyét enni, csak kilyukad tőle mégjobban a hasam. desszertnek oké, de nem működik főételként, régen is biztos hogy csak spórolási szempont szülte azt a megoldást hogy menzán "erős leves" mellé ilyen gyenge második volt passzítva, mert ezzel el lehet vegetálni, de kemény fizikai munkát végezni nemigen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!