Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lehet a grízes tészta...

Hogy lehet a grízes tészta lekvárral ennyire finom?

Figyelt kérdés
ma 14:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hogy szereted
ma 14:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért le kell pirítani rendesen a darát mert úgy finom és valószínűleg szereted.

U.i. fontos a jó lekvár

ma 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem meg ehetetlen, az, hogy NEKED meg sok mindenkinek ízlik, nem jelent abszolút valóságot.

Mivel a grízt utálom, a lekvárt utálom, az édes ízeket utálom, ezért nekem még véletlen sem finom.

ma 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
16%
én is úgy vbagyok vele hogy főételként nem bírok lekváros tésztát, fánkot, drelyét enni, csak kilyukad tőle mégjobban a hasam. desszertnek oké, de nem működik főételként, régen is biztos hogy csak spórolási szempont szülte azt a megoldást hogy menzán "erős leves" mellé ilyen gyenge második volt passzítva, mert ezzel el lehet vegetálni, de kemény fizikai munkát végezni nemigen
ma 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!