Sürgős! Hájas süteménynél, a végén, amikor bekenjük a tésztát lekvárral, hogyan kell összehajtogatni?
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 14:14
1/5 anonim válasza:
Úgy, hogy a lekvár belülre kerüljön.
2/5 A kérdező kommentje:
Az rendben van, de csak ketté kell hajtani?
2014. febr. 9. 14:44
3/5 anonim válasza:
Attól függ, mit akarsz belőle csinálni.
Mi mondjuk kiflit szoktunk.
Igazából nem értem a kérdésed, mert fogalmam sincs, hogy a te értelmezésedben mit takar a hájas sütemény...
4/5 anonim válasza:
Én úgy csinálom, hogy a végén (a hajtogatások, pihentetések után) kinyújtott tésztát tetszés szerinti kockákra darabolom, kanállal lekvár, dió, vagy máktölteléket teszek a közepükbe, aztán vagy hosszában hajtom össze, két oldalt egymáshoz vagy háromszög alakban, két sarkot egymáshoz. Ahogy épp kedvem van.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 4-es, ez sokat segített, ugyanis nem tudtam, hogy sütés előtt kell-e feldarabolni, vagy sütés után.
2014. febr. 9. 15:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!