Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rózsabors mártást készítettem,...

Rózsabors mártást készítettem,de kicsit keserű túl sok borsot tettem bele mivel tudnám feljavítani?

Figyelt kérdés

tegnap 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha csip is akkor zsírossal, pl tejszín. De ha azzal sem megy akkor semmivel

A keseruseget sajnos semmivel

tegnap 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
méz
tegnap 13:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
39%
Igen, 2-es, és akkor méz ízű is lesz, (onnantól rózsabors mártásként felhasználhatatlan) meg keserű is, és elénekelhetik Préri Barnától, hogy keserű még, amíg élsz nem számít... :D)))
tegnap 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
20%

4-es, megelőlegezem neked, elhiszem, hogy vannak más mézek is, biztos profi vagy benne, elhiszem neked, távol áljon tőlem, hogy beleokoskodjak.

Én meg főzésben vagyok profi, úgyhogy azt meg te hidd el nekem, hogy a keserűséget az isten se tünteti el, nem hogy bármilyen méz. Te meg ebbe ne akarják beleokoskodni.

Jó hétvégét!

tegnap 14:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
53%

A keserü ízt úgy lehet csökkenteni, ha egyéb összevalókból készítesz még egy adagot, a keserü kivételével és a kettöt összekevered, akkor a keserü íz hígabb, enyhébb lesz.


A méz, meg hasonló ötletek inkább még kiemelik a keserüséget, emellett még édes is lesz, ami az esetek nagy részében egyátalán nem passzol az étel ízéhez.

tegnap 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!