Csicsókából mi finomat lehet készíteni?
Életemben nem ettem, de most hozzámvágtak párat, kb. fél kg.
Egy kolléga azt mondta, ez vacak zöldség, olyan az íze, mint azoknak a krumpliknak, amik nagyon zöldes színűek...
Szóval elvileg kellemetlen. Igaza van a kollégámnak?
Ha igen, akkor hogy küszöbölhető ki ez, hogyan elkészítve lehet finom?
Már a megpucolása is kérdéses.
Úgy látom, nincs vastag héja, viszont ilyen göcsörtökkel tele....
Ha így pucolatlanul megfőzném, akkor lehet főtt állapotában könnyen megpucolni, mint a krumplit, vagy nem?
Igaz még akkor sem tudnám mire lenne igazsán finom, de legalább még lenne pucolva pazarlásmentesen, ha úgy működik, ahogy képzelem.:))))
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Gyerekkorom óta eszem a csicsókát..kihúzom a földből, jól lesikálom, szárad, és máris ehető...a hámozása igen babrás, de felesleges is...
nagyon finom, a nyulaim, és a kecskék is imádják..
a feleségem nem akarja szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!