Élelmiszerek besorolása - melyik nap fogyasztható gomba, rizs (gombás rizs? ), gríz (grízestészta lekvárral? ), zöldség, sárgarépa, karfiol, olajbogyó (spagettivel? ), karalábé (karalábé leves mehet-e tészta napon nokedlivel).
Szóval minden zöldség a keményítőkhöz tartozik, ilyen a rizs is szóval a gombás rizs > keményítőnap.
Spagetti ugye szénhidrátnapon, szerintem egy kis zöldséggel megbolondíthatod.
Leves viszont nem mehet a tésztanapon!!!
A rizs mióta zöldség?
A keményítőt mióta lehet elválasztani a szénhidráttól?
Gondolkozzatok már, nem esik le, hogy átvágás ez a diéta?
Általános iskolai biológia óra, nem rémlik valami?
Nevetséges ez az egész!
Tudom, hogy le goftok pontozni, mert marha okosak vagytok.
Én hülye vagyok nem értek hozzá, megyek a magam feje után... de én mégis jól nézek ki. Vajon véletlen?
Kedves Tigi!
Most már név nélkül nyomulsz? Gondolod, hogy így hatékonyabb leszel?
Bocsánat, félreérthető voltam.
Természetesen 2 diplomával én is tudom, hogy a rizs nem zöldség, csak mivel a kérdés a rizsre is vonatkozott, gondoltam egy kalappal beleírok mindemt.
De gondolom a kérdező elégedett volt a válasszal.
Szerintem felesleges ez a kioktatás, mindenki hisz valamiben. Neked nem kell támogatnod, de lehúznod sem.
Nem feltétlenül azért vagy vékony, mert ku*va egészségesen étkezel, lehet a genetika.
Ezt úgyis csak az tudja átérezni, akin van 20 kg felesleg és minden szalmaszálba kapaszkodik, hogy leadja.Vkinek bejön a 90 napos vkinek nem... ártani nem árt... ha meg sikeres akkor miért vennénk el a lehetőséget??
Tudomásom szerint a zöldségek közül egyedül a gomba számít fehérjének, így óvatosan kell bánni a besorolással.
Gombát inkább fehérje napon fogyassz husi mellé.
Kitartást és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!