Fehérjenapon, ehetek salátát: retekből hagymából, uborkából káposztából, paprikából elkészítve? Ti minden nap isztok levest tészta nélkül?
Minden nap lehetséges lenne ez így??? akár gyümölcsnapon is?
A leves nekem nem megy, a leírásban pedig azt írja análkül is müködik, de mégis a tapasztalatok mit mutatnak?
Igen.Ehetsz ilyen zöldségeket.
Sőt ehetsz csirkemellet,sovány túrót,tojást,zabpelyhet,barnarizst,gyümölcsöt,csirkemellsonkát,sovány joghurtot...:)
De jóóóó!! nagyon örülök, hogy e napon is ehetek, mert nagyon szeretem a zöldségeket. :)
A levessel mi a helyzet?:(
EBÉD: Főtt vagy sült hús, hal, tojás, sajt, valamint joghurt, kefir, túró (20 dkg összesen).
Ehhez bármilyen nyers salátát fogyaszthatunk, korlátlan mennyiségben. 1 szelet kenyér is fogyasztható (bár elhagyásával eredményesebb a diéta). Ebéd után 2 dl tészta nélküli levest kell inni. (Vannak, akik elhagyják, a diéta így is működik!) Tejet, sajtot csak ezen a napon lehet enni.
Az utolsó előtti mondatra gondolok. Tészta nélküli leves.
Én alapjából sok teát vagyvizet iszok, lemegy a napi 3L. S ténylkeg szükséges ez?
Úgy bírom ezeket az okoskodásokat.. kérlek írd le kedves utolsó válaszoló, hogy pontosan miért is lenne egészségtelen?
A legváltozatosabb, legjobban betartható diéta, amit eddig csináltam. Van benne hús, tejtermék, cukor, gabonaféle, főzelékfélék, és soha annyi nyers zöldséget és gyümölcsöt nem fogyasztottam, mint a diéta alatt. Ja, és emellett édességet nem eszek (amit máskor ettem).
Akkor miért is egészségtelen szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!