Miért nem tudom használni a szmájlis süti kiszúrókat? Hiába kezdek el vele dolgozni, szétvágja a tésztát, a tészta meg benne marad a szem,és száj részben is.Mit csinálok rosszul? Vagy ezek csak kekszekhez jók?
Figyelt kérdés
Linzer tésztához próbáltam használni,és szétvágódott a forma, és tényleg benne maradt minden részében a tészta. Hogy kell használni?
jan. 28. 17:08
1/4 anonim 



válasza:





A szem részt ki kell piszkálni. A tészta meg olyan vastag lehet csak, mint belül az a tartó elem
2/4 anonim 



válasza:





Hát ez ilyen. Vagy a tésztában marad benne, vagy beleragad a kiszúróba. Esetleg picit mozgasd meg amikor belenyomod a tésztába, vagy megpróbálhatod lisztezni a formát, de mindenképp pepecselős.
3/4 anonim 



válasza:





Ránézésre is nagyon kicsik azok a lyukak a szemnek, alapvetően alkalmatlan arra, hogy könnyedén lehessen vele dolgozni.
Legyen tiszta, és kicsit lisztes, minden darab előtt mártsd lisztbe, és ha ráragad belülről a tészta, azt teljesen szedd ki.
(pici üvegtisztítókefével, pl amit acél szívószál tisztításhoz használnak.)
Mert ha marad rajta tészta maradvány, a következő még jobban fog ragadni.
De nincsenek csodák, elég ránézni, láthatóan egy extrán szívatós forma.
4/4 anonim 



válasza:





Lisztezd még a formát minden kiszúras előtt.De egyébként tényleg finom,kicsi a forma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!