Mit készítsek 4darab csicseriborsó konzervből?
Figyelt kérdés
Spájz és fagyasztó kisöprést végzünk. Aztán találtunk 4 konzerv csicseriborsót. Egész eddig azt hittük, hogy bab. Hagymás bab készült, és a kibontáskor vettük csak észre. :D
Szóval a következő ebédre jó lenne valami csicseriborsós recept. Mert már az egyik konzerv nyitva van, de lefóliázva, a hűtőben.
Amire gondoltam: falafel, de mondjuk tepsiben, mint a fasírtot, hogy ne legyen túl olajos.
Esetleg egy kis hummusz mellé.
tegnap 10:56
1/9 anonim 

válasza:

Nem valami komoly szakácsművészet, de imádom:
Készen kapható Butter chicken szószt összefőzök csicserivel, dobok rá még egy kis vajat, rizzsel tálalom.
Hummuszt is szeretjük, konzervből gyorsan megvan.
2/9 anonim 

válasza:

Chole curryt. Mondjuk én mindenből/bármiből tudok curryt főzni, mert szeretem:)
4/9 anonim 

válasza:

Simán lehet belole nagy adag humusz és egy reszet felhigitod tesztaszosznak
5/9 anonim 

válasza:

Paprikás krumpliba is szoktam tenni,vagy bármilyen kenhető krém pl humusz.
6/9 anonim 

válasza:

Semleges az íze, gyakorlatilag bármibe teheted. Salátákba, levesekbe, ragukba…
7/9 anonim 

válasza:

Hát azt is megcsinálhattad volna úgy mint a hagymás babot.Jó az úgy.
9/9 anonim 

válasza:

Csicseriborsó curryt szoktam csinálni belőle, kókuszkrém, brokkoli, kurkuma meg garam masala fűszerkeverék, hozzá rizs. De salátához is veszem néha, azt meg összeállítod, ahogy kedved van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!