Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 30 főre szeretnék babgulyást...

30 főre szeretnék babgulyást főzni, de nem tudom elég lenne e egy 20 literes bogrács?! Ha nem, mekkorát ajánlanátok? :)

Figyelt kérdés

tegnap 14:13
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

Babgulyásból alsó hangon kell fél liter fejenként, de akkor nincs repeta, nincs zabálás, amúgy egy ilyen "háztáji" bográcsozós adag inkább 8 deci.

De már 5 decijével is úgy tele lenne a 20-as, hogy megkavarni is alig lehetne, meg fröcsögne fövés közben kifele.

Minimum 30 litereset vennék! Vagy még picivel nagyobbat ha anyagilag belefér. Ahogy mondani szokták "ki nem esik belőle" (mármint ha nagyobb a fazék, mint amekkora föltétlenül kell.)

tegnap 14:22
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Biztos hogy nem elég. Szerintem is simán 30 liter felettit vegyél, egyszeri alkalomra kérjél kölcsön.
tegnap 14:49
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

Nekem egy diétás adag babgulyás nőként - kenyér nélkül - 5.5 dl szokott lenni.

Szóval ha csupa nagyetku pasi van, kenyér mellé mehet a 8 deci.

0.8x30 =24 liter.

Nem lesz elég. Inkább csináljátok 2ben és akkor keverni is lehet majd

tegnap 14:57
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
🤣 Diétás adag babgulyás? És mennyi egy diétás adag pacal-vagy csülökpörkölt?
tegnap 15:01
 5/9 anonim ***** válasza:
88%

Talán egy picivel nagyobbat mert fél liter az éttermi mennyiségű,mi van ha még repetáznak?

Ráadásul nem tudod színültig főzni csak kb 17 liter fér el benne kényelmesen.

tegnap 15:05
 6/9 anonim ***** válasza:
38%
Fozzed surure aztan mindenkinek lottyintsel melle egy pohar forro vizet a tanyerba.
tegnap 16:16
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
6:))
tegnap 16:41
 8/9 anonim ***** válasza:
#6 Ez jó ötlet😂
ma 02:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is főzzél marhapörkőltet, és tegyél az asztalra egy nagy fazék forrásban lévő vizet.
ma 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!