Miért finomabbak a bográcsban főzött ételek? Mintha hagyomány tűzhelyen készültek?
Figyelt kérdés
júl. 23. 16:34
1/12 anonim válasza:
Nem finomabbak, csak más a hangulata, meg általában nagyobb mennyiség, ezért az össszetevök íze jobban tud érvényesülni.
3/12 anonim válasza:
Mert a bográcsozás általában egy hosszab tevékenység, megéhezik az ember.
Benne van a füst is, és a szabad tûz máshogy melegít mint a bennti.
Meg a sör. A sör sokat segít
4/12 anonim válasza:
Nem finomabb, csak más a "fíling", jobban esik. Ugyanolyan eset, mintha egy szuper étteremben megeszel egy kaját meg elkészíted otthon. Ugyanaz, mégis más.
5/12 anonim válasza:
Amiket írtak, mind igaz. Ha egy picit visszalépünk a természetesség felé, az általában kellemesebb érzés.
6/12 anonim válasza:
Nagy mennyiségben készül, úgy mindig finomabb.
Pl húsleves 1 személyre, nem lesz jó.
+órákig fő, lassan, jobban belefő a fűszer, az ízek jobban összeérnek.
És a füst.
7/12 anonim válasza:
A bogrács oldalára minimálisan "odasült" pörk anyagok különleges ízeket adnak. (nem leégetésre gondolok)
8/12 anonim válasza:
Szerintem is a füst + a kis odapörkölődés az oka.
9/12 anonim válasza:
#8: Ahhoz nem kell nekem bogrács, elég gyakran csinálom a konyhában is :-D
10/12 anonim válasza:
Nyilván van egy aurája is plusz a füstös íz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!