Mennyiben más egy forró levegős mini sütőben sütni, mint egy hagyományos sütőben minimális zsíradékkal és például légkeveréssel?
A forrolevegos alja racsos, alulrol is eri a levego. Alul se szottyosodik (annyira).
Illetve nem kell elomelegiteni. Es mindennek kb feleannyi ido kell sutesi idot tekintve. Pl mirelit halrud sutoben 20p, airfryerben 8
Teljesen jó sütőben is ugyanazt csinálja mint egy airfryer.
Nyilván gyorsabb de egy családnak nem tudsz benne eleget sütni.
Kisebb a légtere, így gyorsabban felmelegszik.
Gyorsabban nyilván nem készül el benne semmi, ha egy normál sütőt is ugyanolyan intenzitással használsz, (hőlégbefúvás stb) akkor az is ugyanannyi idő. Csak normál sütő 30 perc mire áthevül, airfryernek ehhez 2 perc kell.
Illetve airfryernek szűkebbek a lehetőségei, pláne amelyiknek nem szabályozható a légkeverése. Abban csak légkeveréssel működik a sütés, és a szellőzőket se szabad eltakarni, így ha nem figyelsz oda, hajlamos kiszárítani az ételt.
"Nyilván gyorsabb de egy családnak nem tudsz benne eleget sütni"
Hát nem tudom, nálunk 5 felnőtt van, két Philips XL és eleget tudok benne készíteni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!