Mennyiben más egy forró levegős mini sütőben sütni, mint egy hagyományos sütőben minimális zsíradékkal és például légkeveréssel?
11-es! Milyen sült krumpliról beszélsz? Van pár fajta...
Ha hassábburgonyáról beszélsz, amit frituban kéne megsütni, semmit nem rontasz el. Az, ha állott, akkor már jelentősen csökken az élvezeti értéke, másnapra meg ehetetlen.
Tökéletesen alkalmatlan arra, hogy "később" jó legyen. Frissen jó. Ennyi a titok. És nincs varázslat, semmilyen módszerrel nem lesz jobb.
Ha másnapra is ehető sült krumplit akarsz, tudom javasolni a héjában sült egész burgonyát.
Egyébként az airfryer és a sütő közt a különbség az esetedben a kiszáradás mértéke. Ebben sincs nagy varázslat, józan paraszt ésszel: minél több vizet veszít, annál keményebb lesz. Tehát: jóval gyorsabban kéne sütni, hogy ne az legyen, hogy mire megsül, kiszárad.
Többen közt ezért IS lehet jobb eredmény elérni olajban sütve, mert az olaj nagyságrendekkel hatékonyabb hőközlő közeg, mint a levegő.
Engem sokan rá akartak beszélni a forró levegős sütőre. Szerintem egy felesleges dolog. Annak jó aki kis helyen lakik, nincs konyhája. A hagyományos légkeveréses sütő ugyanazt tudja, előnye hogy több étel is belefér.
Ez a mini sütő kb egy embernek alkalmas. Jó dolog, de ha van egy normális hőlégkeverésre is alkalmas tűzhelyed, felesleges ezt megvenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!