Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért finomabbak a bográcsban...

Miért finomabbak a bográcsban főzött ételek? Mintha hagyomány tűzhelyen készültek?

Figyelt kérdés

júl. 23. 16:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%

A füstös íz és a pörkanyagok. Illetve a bográcsban nem csak az alja felől kapja a hőt, hanem az íves oldala felől is.


Meg ugye van egy feelig-je is a szabadtűzön készült ételeknek.

júl. 24. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
#9 :D
júl. 26. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!