Miért finomabbak a bográcsban főzött ételek? Mintha hagyomány tűzhelyen készültek?
Figyelt kérdés
júl. 23. 16:34
11/12 anonim válasza:
A füstös íz és a pörkanyagok. Illetve a bográcsban nem csak az alja felől kapja a hőt, hanem az íves oldala felől is.
Meg ugye van egy feelig-je is a szabadtűzön készült ételeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!