Milyen az a száraz rántás? Hogyan készítitek? Milyen főzelékbe rakjátok? 8. hós lányomnak szeretném adni, de nem tudom hogy kell.
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 16:02
1/6 anonim válasza:
Szárazon megpirítod a lisztet,csak vigyázz,mert nagyon hamar megég. De ha már 8 hónapos a lányod,akkor miért nem csinálsz kevés zsírral,vagy olajjal rendes rántást! Ez sokkal jobb neki,mint a száraz.
2/6 anonim válasza:
Neki már kell az olaj is, csinálhatod nyugodtan azzal, ugyanis a zsírban oldódó vitaminokhoz kell, másrészt pedig fontos omega3 zsírsav van benne, amire szintén szükségük van a babáknak!
3/6 anonim válasza:
Az olajat az elkészített főzelékbe is bele lehet tenni. A száraz rántás azért jobb,mert így nem terheli meg a babák pociját. ld:Devics Józsefné: Babaszakácskönyv...
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt értem.És milyen főzelékbe rakjátok?Pl:tökbe,vagy sóskába?bocs, de béna vagyok:(
2010. máj. 6. 16:19
6/6 anonim válasza:
Mindegyik főzeléket készítheted így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!