Rakott bolognait lehet szépen szeletelni? Vagy szétesik? Hogyan készítitek hogy ne legyen száraz?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 19:49
1/3 anonim 



válasza:





Nem tudom, te hogy készited, én megfözöm a tésztát, összekeverem a bolonyai mártással, és tüzálló tálba teszem, ráöntök besamelt, megszórom reszelt sajttal és megsütöm.
Ha kész, kb 5 percig pihentetem, és éles késsel feldarabolom - igy nem esik szét, lapáttal tudod tálalni.
2/3 A kérdező kommentje:
És 1 kg húshoz mennyi tészta szükséges?
2011. ápr. 21. 20:29
3/3 anonim 



válasza:





Én kb. 30 dkg húshoz szoktam fél kg tésztát tenni, de a mártást picit folyósabbra fözöm, igy nem lesz száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!