Hogyan etettek?

Figyelt kérdés

Nem rég kezdtük az ételek bevezetését. Van 3 féle méretű előkénk, meg kabátunk, de mindegyik alá beügyeskedi valahogy a kaját, alig bírom a foltokat kiszedni a ruhájából. Pedig próbálok figyelni, de akkor is ilyen. Tovább tart a gyerek rendbetétele, mint maga az evés. Szopizza az ujját evés közben, vagy csak matat a szájában, utána meg markolássza a ruháját. Főleg ha vízhatlan előkét adok rá, mert tetszik neki, ahogy zörög. Ti hogy csináljátok, hogy viszonylag gyors rendrakással megússzátok? És mivel mossátok a foltokat?

Az nem zavar, ha a széke és annak a környéke kajás lesz, meg az arca és a keze, de valamelyik nap szerintem pl. több tök került a bodyjára, meg a nacijára, mint a pocakjába és azóta sem jön ki teljesen a folt. Már lassan elgondolkozom minek adok rá egyáltalán előkét. :)

2022. dec. 1. 14:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én pelusban etetem aztán a kádban leveretem róla a cuccot. Ha szerinted fázna, sokan már nem használt polókat vetnek be erre a célre, ott meg kit érdekel ha foltos lesz. Sajna ez ilyen, de minél jobban keni, meg hagyod kibontakozni, annál hamarabb megtanul enni. De ja néha nekem is tikkel a szemem 😂
2022. dec. 2. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!