Egy etetes során mindkét cicibol etettek, vagy csak egybol? És ekkor ki is uriti a cicit/ ciciket teljesen?
Szerintem kezd azzal, hogy abbahagyod ezt az írkálást. Felesleges stresszforrás, amitől akár elmehet a tejed.
Amikor szopizni akar, akkor hagyd, hogy addig legyen rajta, ameddig ő akar. Szépen be fog állni a kereslet kínálat. Ha keveset szopizik, akkor adhatod neki következőre is ugyanazt a cicit, hogy kiürítse, max szopizás közben cserélsz, de ha úgy érzed, hogy kiürült, akkor legközelebb már adhatod a másikat. Igyál sok vizet, ne diétázz és a legfontosabb, hogy ne görcsölj ezen, hagyd, hogy a baba "végezze a dolgát" akkor amikor akarja és addig ameddig akarja.
Mind a négy-hat ciciből 🤣 Amikor kicsi volt, akkor többször kellett váltani egy etetés során, hogy jó legyen.
A mell nem ürül ki, mert szoptatás alatt termelődik a komfortszopitól. Kezdetben már az első kör után én is azt hittem, hogy "kiürült", de csak képes volt újra- és újra beindítani a tejleadót.
Kb. 7 hónapos kortól volt elég egy max két mell.
"de kozben van hogy egy két szivast csinal"
Van olyan időszak, hogy egyszerűen olyan érdekes minden, hogy nem érnek rá enni, hiába éhesek. Jellemzően ilyenkor este pótolják. Ilyenkor nappal segíthet, ha olyan helyen eteted, ahol nincs semmi néznivaló, esetleg be is lehet sötétíteni.
Sosem váltogattam, 1 evésnél 1 mell.
Fiamat 13hónapig szoptattam, most 2 hónapja szoptatok. Foggalmam sincs milye érzés, ha teljesen kiürül a mell.
Sosem néztem órát, mikor etetek. Akkor amikor kérték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!