Lesz majd a terhesség során olyan vizsgálat, amikor teljesen le kell vetkőzni?
Nem. Szüléskor azonban előfordul, hogy lecsúszik a kórházi hálóind, de akkor ez nem fog számítani, hidd el.
De ilyen vizsgálat nincs terhesség idején. Felül mindig marad a rha.
Én azt olvastam tájékoztató cuccokban, hogy majd lesz emlővizsgálat, de nekem egyik terhességem alatt sem volt, örültem neki. :o)
Én is elég szégyenlős vagyok, de mindegyik szülésem alkalmával közben folyt el a magzatvíz, ami miatt levették rólam a ruhát, hogy meg ne fázzak, és utána már "úgy maradtam", nem lett volna sem idő, sem energia felöltözni, ahogy kijött a baba, betakartak lepedővel, és a szülésznő segített felöltözni. Elképzelni ezt furcsa, és amikor vissza gondolok, nekem is az, hogy hogy nem volt ciki, de ott és akkor a világ legtermészetesebb dolga volt. A férjem is mellettem volt, biztonságban éreztem magam (sőt az egyiknél kádban is vajúdtam), így volt jó, és hidd el, hogy a "személyzetnek" is természetes ez.
Szép szülést Neked!
Teljesen nem kellett levetkőznöm, de külön-külön igen. Hát ugye alul mindig, és kétszer a mellemet is ellenőrizte a doki. De úgy nézte meg, hogy akkor már rajtam volt újra a gatya, bugyi, és akkor kellett levennem a felsőmet.
Ha már túlleszel a szülésen, nem leszel többet szégyenlős, én amondó vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!