Hogy etettek, hogy ne legyen olyan a gyerek ruhája?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtük a hozzátáplálást. Hiába adok rá élőkét, mégis mindig tiszta kaja az egész ruhája, ami vagy kijön belőle, vagy nem, de általában nem.2020. aug. 24. 17:04
2/9 anonim válasza:
Sehogy. Olyat adok rá amit nem sajnálok. Pláne hogy az élőket tépi le így el is hagytuk.
Majd mikor már maga eszik akkor hogy össze fogja magát kenni 😂😂😂
3/9 anonim válasza:
Etetésnél pelusban van, leveszem a ruhat róla. Most amugyis magyon meleg van, szóval pl ma csak egy pelenka meg body volt rajta egész nap.
4/9 anonim válasza:
Ezzel:
Sok ruháját megmentette, mi rögtön kettőt is vettünk, mindenhova vittük magunkkal. Olyan két éves koráig jó volt rá.
5/9 anonim válasza:
Én utálom az ilyen műanyag előkéket, mert garantáltan legörög rajta a kaja az ölébe, és akkor a nadrágnak is annyi.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2020. aug. 24. 20:26
7/9 anonim válasza:
Hami pólót vettünk neki. Nem olcsó, de nagyon praktikus, sokáig ki lehet használni.
8/9 anonim válasza:
Most rendeltem egy ilyen Lindalime etetőkanalat , kiváncsi vagyok beválik -e 😅 Pici babáknál nekem pratkikusnak tűnik nagyon.
9/9 anonim válasza:
Fubazze. Anyukáknak minden szart el lehet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!