Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretőként teherbe esni?...

Szeretőként teherbe esni? Mennyire lenne nehéz végigcsinálni?

Figyelt kérdés

7 hetes terhes vagyok, és 6 éve szeretője egy olyan férfinak, akinek felesége van, és 4 gyereke. A kapcsolatunk alatt rengeteg mindenen keresztülmentünk már, sosem kértem, hogy váljon el miattam, hagyja ott a családját. 21 éves voltam, amikor megismerkedtünk, jól is jött a gondtalan egyetemista éveimben egy kötetlen kapcsolat. Nem szeretném a kvázós kommenteket olvasni, mindketten tudjuk, hogy ami köztünk van/volt, az nem jó.

Anyagilag beleférne az életembe egy kisbaba (van házam, autóm, passzív jövedelmem, állásom, hitelem nincs). Régóta vágyom az anyaságra, és ahogy közeledem a 30-hoz, egyre jobban. A baba apukája azt mondta, hogy azt ne kérjem, hogy váljon el, de anyagilag megad mindent, amire szükségünk lesz, ezt akár le is írja szerződésbe.

Viszont így egyedül lennék, a babám úgy nőne fel, hogy nem ismeri az apját, nem tudja ki az. Neki csak én lennék...

2019. jún. 22. 13:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
60%

És az eszedbe se jutott hogy közel a 30hoz kilépj az ingyen ku r va szerepéből,kidobd a házasságtörő "férfi"nak becézett mocskot és keress egy normális kapcsolatot?

Tudod,nem tudod elképzelni hogy mással kefélj és az se zavar ha közben ő kefél a feleségével is, és még rajtad kívüli szeretőivel( gondolom nincsenek illúzióid) és ha el is válna akkor téged is ugyanúgy átbszna ahogy a feleségét átbassza veled?

Az igényes,komoly házasságot kereső férdiak biztos imádni fogják zabi kölködet akit egy házas gyökérnek szültél,minden férfi egy hazug kvára feleségre és fattyú gyerekre vágyik...

És nem, ne vedd sértegetésnek,csak reálisan ecseteltem az esélyeidet a jövődre vonatkozóan.

2019. jún. 22. 17:11
 22/26 anonim ***** válasza:
63%

Ismerek egy hölgyet, aki pontosan ugyanígy járt. Az apa rendszeresen töltött velük időt, annyit mindenképpen mint sok más házasságban élő, de például külföldön dolgozó, kamionozó stb. édesapa. Olyannyira, hogy a kisfiú 13 évesen tudta meg, hogy az apukájának van egy másik élete is, egy házassága és ott is vannak gyerekek. Nehéz este volt nagyon, amikor ezt az egészet átbeszélték, de a kisgyerek elfogadta a helyzetet.

Mindenféle ítélkezés és egyéb nélkül, csak a kérdésedre válaszolva: 6 éven át rendszeresen találkoztatok, feltételezem, hogy ugyanennyi időt ezután is szándékozik veletek tölteni az apa, miért írod, hogy nem fogja ismerni a gyermeked az apját? Vagy a továbbiakban már nem fogtok találkozni? Vagy úgy fogtok találkozni, hogy rá addig más vigyáz? Vagy úgy, hogy mást mondtok neki, nem áruljátok el, hogy a férfi, aki látogat titeket, az édeasapja? Mert ha találkoznának, legyen ez heti egy vagy két délután, szomorú módon sok más család sem látja sokkal többet a folyton túlórázó és/vagy külföldön dolgozó, stb. édesapákat.

Az inkorrekt alaphelyzetben egy korrekt elem, hogy sem te nem kívánod, hogy szétmenjen a családja (bár ez még változhat majd), sem ő nem köntörfalaz, és nem hiteget semmivel (bár ezzel nem biztos hogy mindig elégedett leszel).

Ha az anyagi feltételeid megvannak, vágysz is gyermekre, akkor alapvetően nem lesz nehezebb dolgod mint más nőnek, aki egyedül neveli a gyerekét, sőt, legalább anyagi nehézségeid nem lesznek, ami a legnagyobb nehézség szokott lenni, ezt követi azonnal az érzelmi túlterheltség (amit előttem is írtak, sem az örömödet, sem a bánatodat nem tudod ott és akkor az apával megosztani), erre készülj fel.

2019. jún. 22. 22:04
 23/26 anonim ***** válasza:
23%
Így van ez 😋
2019. jún. 23. 10:12
 24/26 Laylah ***** válasza:
Mindent leírtak előttem, annyit tennék hozzá, hogy ha beleképzelem magam a férj helyébe, eszemben se lenne aláírni semmilyen szerződést, ami a gyerekhez köt, mivel bármikor boríthatja a megszokott kis hazug életét. Nem akar válni, a családdal akar lenni, akkor milyen alapon adna a kérdező kezébe egy olyan hiteles dokumentumot, ami a jól felépített életét simán kettécsaphatja?
2019. júl. 11. 17:21
 25/26 anonim ***** válasza:

Előző!

Pont azért tenné a pasi, hogy ne indítson apasági pert a kérdező a gyermek apja ellen.

így még lenne esélye..egyéb esetben gondol egyet a kérdező és perel. Szóval nem véletlenül fizetne önként a pasi...

2019. júl. 20. 08:34
 26/26 Laylah ***** válasza:
25.: szerintem a katasztrófa elkerülhetetlen, egyedül a kérdezőn múlik. Ha felvállalja az apa, akkor azért (hivatalos dokumentum, gyerektartás, szerető és később a gyereke is bármikor beállíthat hozzájuk és boríthatja a bilit), ha meg nem, akkor azért (apasági per, DNS vizsgálat).
2019. júl. 21. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!