Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretőként teherbe esni?...

Szeretőként teherbe esni? Mennyire lenne nehéz végigcsinálni?

Figyelt kérdés

7 hetes terhes vagyok, és 6 éve szeretője egy olyan férfinak, akinek felesége van, és 4 gyereke. A kapcsolatunk alatt rengeteg mindenen keresztülmentünk már, sosem kértem, hogy váljon el miattam, hagyja ott a családját. 21 éves voltam, amikor megismerkedtünk, jól is jött a gondtalan egyetemista éveimben egy kötetlen kapcsolat. Nem szeretném a kvázós kommenteket olvasni, mindketten tudjuk, hogy ami köztünk van/volt, az nem jó.

Anyagilag beleférne az életembe egy kisbaba (van házam, autóm, passzív jövedelmem, állásom, hitelem nincs). Régóta vágyom az anyaságra, és ahogy közeledem a 30-hoz, egyre jobban. A baba apukája azt mondta, hogy azt ne kérjem, hogy váljon el, de anyagilag megad mindent, amire szükségünk lesz, ezt akár le is írja szerződésbe.

Viszont így egyedül lennék, a babám úgy nőne fel, hogy nem ismeri az apját, nem tudja ki az. Neki csak én lennék...

2019. jún. 22. 13:57
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
41%
Mi a kérdés?
2019. jún. 22. 14:00
 2/26 A kérdező kommentje:
Ott van fent. Mennyire nehéz végigcsinálni egyedül a gyereknevelést?
2019. jún. 22. 14:02
 3/26 anonim ***** válasza:
67%

Egy ismerősöm ugyanilyen helyzetben volt, annyi különbséggel, hogy egy tizessel idősebb volt, mint te. Megtartotta, pont emiatt, mert mindenképp akart gyereket, de ha akkor elveteti, sanszos, hogy már nem lett volna rá lehetősége.

Nem volt egyszerű, de megoldotta. Most 12 éves a lánya.

2019. jún. 22. 14:03
 4/26 anonim ***** válasza:
86%

Wow. Bátor vagy. Én is voltam szerető, de soha egyetlen egyszer nem fordult meg a fejemben, hogy ne védekezzek. Mert nem akartam gyereket soha egy nős férfitől.

Amúgy meg a kérdésedből süt, hogy már meghoztad a döntést. Nehéz lesz, főleg, ha egy nap elmondod neki, hogy az apja nős férfi. Az a baj, hogy az emberek ítélkeznek, így itt sem fogsz támogatást kapni.

2019. jún. 22. 14:05
 5/26 anonim ***** válasza:
74%
Faszi családja nem is sejt semmit, van neki is bőr a képén mindennap hazamegy és happy minden...
2019. jún. 22. 14:05
 6/26 anonim ***** válasza:
72%

Pfff... Szerinted??

Nem tudod az apával megosztani az örömöd, nem fogja senki hallgatni a bajodat...mindig egyedül leszel. Nem fog senki együtt örülni veled mikor a gyereked ül, áll, szalad, stb.

Ez szerintem több, mint szr lehet. Tényleg ezt akarod? Már, ha nem kamu!

2019. jún. 22. 14:14
 7/26 anonim ***** válasza:
76%

Szia, biztos, hogy lesznek nehézségek, de te nem tűnsz egy elveszett nőnek. Sőt, lehet a szeretőd is el lesz ájulva a gyönyörűségtől, ha a kezébe foghatja majd a kisbabátokat.

Szüleid, testvéred esetleg más barát, akire számíthatsz?

Én nem is az elejét mondanám nehéznek, hanem azt, amikor később hozni-vinni kell a gyereket edzésre, jönnek a végtelen hosszú nyári szünetek, őszi-téli-tavaszi, amikor kéthetente hiányzol a melóhelyről, mert beteg, szóval azért nagy felelősség és marha jó szervezés kell még két embernek is, nemhogy egyedül.

Nézzük a kellemetlen, anyagi oldalát. A legfontosabb, hogy ismerje el saját gyerekeként, vegye akár a nevére is. A kórházban kérni fogják, hogy ki az apa. Nem akarok vészjósló lenni, de a gyerekedet megilleti az örökség majd az apja után. Sőt, megilleti a gyerektartás is nagykoráig, szóval ha apuka ki is hátrálna, neked jogod van támogatást kérni a gyereketek felneveléséhez, taníttatásához, ami rengeteg pénz. Isten őrizzen, de akár még beteg is lehet az a gyerek, a fejlesztések, különórák is egy vagyonba kerülnek, szóval adja csak írásba, hogy támogat és ismerje el sajátjaként. Az már neked egy segítség, ha már nem lehet ott veletek.

2019. jún. 22. 14:19
 8/26 anonim ***** válasza:
66%

Nevelnek nők egyedül gyerekeket. Özvegység, válás miatt, de olyan is van, hogy egyedülàlló és párkapcsolatot nem akaró/kapó nők direkt teherbe ejtetik magukat.

Biztos van ilyen FB csoport (ahogy minden van, mosiplelus csopi, nagycsaládos csopi, autista gyerekef nevelők).

2019. jún. 22. 14:22
 9/26 anonim ***** válasza:
50%
Sima ügy. Ne ijedj meg. Lakásod van,meg pénzed. Jobb mint egy alkesz,csavargó apával. Amúgy meg lesz még barátod is.
2019. jún. 22. 14:26
 10/26 anonim ***** válasza:
83%
Persze megoldható. Azert a gyereket kicsit sajnálom... a ti kettőtök sunyi,gerinctelen,hazug génjeivel...
2019. jún. 22. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!