Hogy bírtátok végigcsinálni az első trimeszteri vizsgálatokat miközben nagyon rosszul voltatok?
Úgy hogy a 12. heti uh-n kívül semmi sem kötelező az első trimeszterben. Az első általános labor és a vércsoport meghatározás ráér.
Eleve 13 hetesen mentem a védőnőhöz, addig csak magánban voltam (terhesség megállapítás + kombinált teszt).
A laborba elkísértek, még a 7. héten amikor nem voltam nagyon durván rosszul. Majd a 8. héten jött a vészes hányás, akkor hetekig csak pisilni keltem ki az ágyból, a 13. héten a genetikai UH-ra is úgy támogattak be, de azért akkor már valamennyivel jobban voltam. Fogorvoshoz a 18. héten mertem menni, mert akkor már úgy éreztem talán nem hányom le a dokit ha kinyitom a számat.
Egyébként elég rossz, mert nekem pl nem múltak el a rosszullétek, csak vannak benne jobb pillanatok is, de a héten pl kellett mennünk UH kontrollra, 27 hetes vagyok, félre kellett állnunk az autóval mert rosszul lettem, gondoltam csak hánynom kell, de végül le kellett feküdnöm a földre mert elsötétült a kép és a lábaimat se éreztem vagy 20 percig... Nehéz. Egyedül nem tudnám végigcsinálni. Vagy csak nem mennék el vizsgálatokra.
Támogatással, édesanyám vagy férjem jött velem. Feküdtem a váróba is, vészes hányós voltam, zacskóba hánytam, vagy épp a folyosón,utcán.
Ez van, nem tudtam vele mit csinálni. A 16.héten megszünt, utána már nem volt gond.
4 óra? Ennyi idő alatt a Db-Bp táv is megvan oda-vissza!
Miért mégy ilyen messziről? Biztos hogy lenne közelebbi.
Pl így élhetnéd túlm
A többieknek pedig köszönöm a választ, remélem 2. válaszoló, hogy lesz majd idő amit még a terhességből élvezni is tudsz. Szurkolok!
Ha nagyon nem megy másképp, legfeljebb kísérővel megyek én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!