Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretőként teherbe esni?...

Szeretőként teherbe esni? Mennyire lenne nehéz végigcsinálni?

Figyelt kérdés

7 hetes terhes vagyok, és 6 éve szeretője egy olyan férfinak, akinek felesége van, és 4 gyereke. A kapcsolatunk alatt rengeteg mindenen keresztülmentünk már, sosem kértem, hogy váljon el miattam, hagyja ott a családját. 21 éves voltam, amikor megismerkedtünk, jól is jött a gondtalan egyetemista éveimben egy kötetlen kapcsolat. Nem szeretném a kvázós kommenteket olvasni, mindketten tudjuk, hogy ami köztünk van/volt, az nem jó.

Anyagilag beleférne az életembe egy kisbaba (van házam, autóm, passzív jövedelmem, állásom, hitelem nincs). Régóta vágyom az anyaságra, és ahogy közeledem a 30-hoz, egyre jobban. A baba apukája azt mondta, hogy azt ne kérjem, hogy váljon el, de anyagilag megad mindent, amire szükségünk lesz, ezt akár le is írja szerződésbe.

Viszont így egyedül lennék, a babám úgy nőne fel, hogy nem ismeri az apját, nem tudja ki az. Neki csak én lennék...

2019. jún. 22. 13:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
42%
Még a saját gyereked is meg fog vetni.
2019. jún. 22. 14:39
 12/26 anonim ***** válasza:
22%
A gyereknek nyilván nem kell részletesen elmondani.
2019. jún. 22. 14:41
 13/26 anonim ***** válasza:
19%
Nem lesz egyszerű, főleg lelkileg. nem lesz kivel megosztanod az örömet, nehézséget, ha fáradt vagy beteg vagy, ha a baba beteg. De nem lehetetlen. Előbb-utóbb remélhetőleg olyan párt találsz majd, aki a gyerekedet szereti és apjaként fogja nevelni. Ha te boldog leszel egyedül, az sem baj, de aki a gyerekedet nem fogadja el olyat ne válassz soha!
2019. jún. 22. 14:57
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, ki a legönzőbb itt, de ha valakinek párja van, de tovább megyek családja és gyereke(i) elvből nem alakítok ki kapcsolatot. Nem tudom, mi az előzmény, de a leendő apuka elviekben megállapodott aztán nem bírtatok magatokkal. 4 gyereket csinált egy nőnek miközben mást reszelt , nálam valahogy a biztosítékot kiveri. Írtad nem írjanak ilyet az emberek, de nem tudom itt mi a jövőkép...
2019. jún. 22. 15:11
 15/26 anonim ***** válasza:
95%
Itt semmi... egy 4 gyerekes családot nem fog felrúgni. Ha kiderül lesz cirkusz,fog tejelni,csak apja nem lesz a gyereknek...
2019. jún. 22. 15:15
 16/26 anonim ***** válasza:
88%
Az anyagi biztonság nagyon sokat számít, így azért egy gyerekkel szerintem nem a világ vége. Erkölcsileg viszont inkább nehéz: nem fogja az apa tudni eltitkolni a család elől ha tényleg vállalja az anyagi felelôsséget, akkor mi lesz? Azt is nagyon át kell gondolni hogy a gyereknek mit mondtok, már egész kicsiként.
2019. jún. 22. 15:23
 17/26 anonim ***** válasza:
63%
Én hagynám a pitsába a pasast, a gyereket vállalnák egyedül. Nem is értem azt a férget, hogy képzeli, hogy neveli így majd....utalhat egy számlára és ennyi? Titokban fagyizni hordja, amikor a másik 4 a másik nőjével van? A tiéd meg a kis titkolt zabi? A lóvét utalgassa csak a számlára a gyereknek, de nem akarnám látni. Keresnék egy normális SZABAD pasit. Még lehet rendes családod, apa helyett apa a gyerekednek, feltéve ha nem vagy hülye és nem maradsz a gerinctelen féreg titkos utánfutója immáron egy titkos zabigyerekkel. Így esélye sem lenne normális életre.
2019. jún. 22. 16:11
 18/26 anonim ***** válasza:
14%
Ezt nevezik karmának? 😀Gratulálok.
2019. jún. 22. 16:46
 19/26 anonim ***** válasza:
91%

Ha amúgy minden adott hozzá, ahogy írod, felnevelném egyedül. Nem lesz sétagalopp, nyilván. A legutóbbi babamoziról elkésett a férjem, csak az utolsó 10 percre ért oda. Már ez is borzasztó érzés volt, nem még ha sosem lenne ott velem.

Az egyik válaszoló felvetette az öröklést, teljesen jogos. Ha máskor nem, ott ki fog borulni a bili.

2019. jún. 22. 16:53
 20/26 anonim ***** válasza:
53%

Sajnos a felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!

Hm...

2019. jún. 22. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!