Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tücsiről (youtuber anyuka) mi...

Tücsiről (youtuber anyuka) mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 5. 12:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
47%

Amúgy most hogy szóba hoztad, dobó ági férje építész, és állítólag haverok. Miért nem kérdezték meg vajon, hogy na most mi legyen? Biztos ő is tudott volna valamit segíteni...

Na mindegy, legalább feldobták az unalmas hétköznapom 😀

2019. nov. 21. 10:07
 62/71 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik ennyire nem nagy barinők, az is csak a kirakat. 😂
2019. nov. 21. 10:14
 63/71 anonim ***** válasza:
30%

Hát igen ez az egész mind csak egy kirakat 😁 ámítás és kábítás a köbön, a való élet nem ilyen rózsaszín vattacukor 😜

Amúgy a harmadik ilyen majmoló flancolo anyuka/család a Kovi Rami fit és kedves párja. Ők is ebből élnek hogy nézzetek milyen csoda és drága nálunk minden, szinten új építésű drága bútorokkal a sok nyalcsorgatonak. Közben meg feltettek egy képet hogy a fél lakást már feltörték mert csőtörés volt nálunk és társai..

2019. nov. 21. 19:11
 64/71 anonim ***** válasza:
61%
Ha úgy néznék ki mint kovirami én is tuti inkább a menő cuccaimat mutogatnám az arcom helyett. 😂🙈
2019. nov. 22. 10:14
 65/71 anonim ***** válasza:
100%
A külsejéről nem tehet, viszont ordít róla a butaság.
2019. nov. 24. 11:44
 66/71 anonim válasza:
Múltkor valaki azt kérdezte tőle, hogy “nem zavarja a párodat hogy a gyerek nem fehér bőrű?” Ezen is fennt vomt akadva, több helyen is elmondta 😂😂😂
2019. dec. 30. 12:25
 67/71 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom de sztem ez a nő full beteg.. meghalt az anyukája és mosolygós képeket posztol minden nap, hajpakolast reklámoz. Milyen lelk világa lehet az ilyennek? Ennyire számít a külvilág? Hogy még a belső gyászát is megerőszakolja.. mennyire kifele élő, felszínes alakosnak kell lenni aki a saját édesanyja halálát ennyire mellőzi.. nem kell kifele sírni, de ezt nem tudom eldönteni hogy verlazito vagy beteges vagy mindkettő egyszerre..
2020. febr. 13. 21:47
 68/71 anonim ***** válasza:
Utolsó: arról a nőről beszélünk aki a gyerekét is eladja bármikor teával, rágcsajátékkal, popsikrémmel meg kb mindennel amiért megfizetik. Szerinted majd visszautasítja a pénzt azért mert meghalt az édesanyja? Ne vicceljünk már, mi neki a gyász... Mellesleg alapjáraton is hazudik jobbra-balra tehát szerintem semmiből nem áll megjátszania magát, vastag bőr van a képén. Ráadásul minden fillér kell, hiszen hiába a milliós kár a házban stb valamiből még ezek felett ki kell fizetni a legújabb iphonet meg a luxus göncöket is.
2020. febr. 13. 21:59
 69/71 anonim ***** válasza:
100%

Na hát igen.. Én valamennyire azért sajnálom őt, amiért ilyen a lelki világa. Gondoljátok el, mi lehet neki az igazi boldogság, az új kocsi vagy a szép kislánya mosolya..legbelül biztos sejti hogy nem normális az agya.

Ezek a bőr szín kérdések is a pénzért kerültek enlitesre, még cikket is írták róla hogy a tucsi kislánya rasszista támadás áldozata lett, stb. 😅 Úgyhogy nem ő volt felhaborodva, de ha nem ismétli el többször, sose írnak róla cikket, aztán nem kap jogdijat, se semmit.

Amúgy, nem is értem, őt például miért nem találta be a Tibi atya? 😅 Ordít a felszínesség, a "pénzért minden" stílus. Na nem mintha a Kulcsareknál nem ez lenne, de csomó insta mami ezt csinálja a gyerekkel, tucsivel az élen, minden reklám a kislánnyal van.. :( mi lesz ezekből a gyerekekbol ha felnonek..? Sejtem, ugyanolyan abnormális világnézetuk lesz mint a szülőnek

2020. febr. 14. 11:08
 70/71 anonim ***** válasza:
0%
Megoszlik a vélemény rola,valaki kedveli,valaki utálja.vannak jó és rossz tulajdonságai,az életében
2020. ápr. 16. 21:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!