Tücsiről (youtuber anyuka) mi a véleményetek?
Amúgy most hogy szóba hoztad, dobó ági férje építész, és állítólag haverok. Miért nem kérdezték meg vajon, hogy na most mi legyen? Biztos ő is tudott volna valamit segíteni...
Na mindegy, legalább feldobták az unalmas hétköznapom 😀
Hát igen ez az egész mind csak egy kirakat 😁 ámítás és kábítás a köbön, a való élet nem ilyen rózsaszín vattacukor 😜
Amúgy a harmadik ilyen majmoló flancolo anyuka/család a Kovi Rami fit és kedves párja. Ők is ebből élnek hogy nézzetek milyen csoda és drága nálunk minden, szinten új építésű drága bútorokkal a sok nyalcsorgatonak. Közben meg feltettek egy képet hogy a fél lakást már feltörték mert csőtörés volt nálunk és társai..
Na hát igen.. Én valamennyire azért sajnálom őt, amiért ilyen a lelki világa. Gondoljátok el, mi lehet neki az igazi boldogság, az új kocsi vagy a szép kislánya mosolya..legbelül biztos sejti hogy nem normális az agya.
Ezek a bőr szín kérdések is a pénzért kerültek enlitesre, még cikket is írták róla hogy a tucsi kislánya rasszista támadás áldozata lett, stb. 😅 Úgyhogy nem ő volt felhaborodva, de ha nem ismétli el többször, sose írnak róla cikket, aztán nem kap jogdijat, se semmit.
Amúgy, nem is értem, őt például miért nem találta be a Tibi atya? 😅 Ordít a felszínesség, a "pénzért minden" stílus. Na nem mintha a Kulcsareknál nem ez lenne, de csomó insta mami ezt csinálja a gyerekkel, tucsivel az élen, minden reklám a kislánnyal van.. :( mi lesz ezekből a gyerekekbol ha felnonek..? Sejtem, ugyanolyan abnormális világnézetuk lesz mint a szülőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!