Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tücsiről (youtuber anyuka) mi...

Tücsiről (youtuber anyuka) mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 5. 12:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
62%
Nekem sosem fájt a szoptatás. Kellett volna?😯 Pedig már a második gyerekem szoptatom.
2019. jún. 28. 14:21
 42/71 anonim ***** válasza:
69%
A szülése is tényleg, tuti azért lett programcsászár hogy kiszedjék a gyereket mielőtt a kancsal pasija elment leszerepelni a hoki vb-n nehogy már akkor szülessen amikor akar és kitoljon apucival meg anyucival. Ezek miatt nem is volt szüléssztori meg semmilyen videó a szülésről gondolom. Ha ennyire őszintén csinálja ezeket a clickbait videókat akkor ezt is bevallhatták volna de gondolom ennyi vér nem volt a pucájukban.
2019. jún. 28. 17:03
 43/71 anonim ***** válasza:
65%
Az ilyen celeblibák nem szülnek természetes úton,nem feltűnő, hogy majdnem mindegyik császáros? Fel is kapom a fejem arra aki simán szül.
2019. júl. 30. 20:28
 44/71 anonim ***** válasza:
36%
Aranyos, de nekem nem szimpik nem nézném őket mindennap. Ami megfogott, az az anyai igazságok csatorna és a beautycrumbs. Sokkal hétköznapibb, élethűbb ez a két anyuka. Nekem sem Paranormal Niki sem Dobó Ági, de még Nóriék sem jöttek be. Viszont a beautycrumbsnak minden videóját nézem. Az anyai igazságok és közte nem tudok dönteni. Ill van még egy, Tündérkert alias Rita nagyon imádom a videóit nekem az összes többi fura..
2019. júl. 30. 22:06
 45/71 anonim válasza:
23%

Na, a sok agyoniskolázott anyuka itt is megjelent. Tudom tudom, ilyenkor azzal jöttök, hogy a véleményeteket bármikor elmondhatjátok, na de könyörgöm... Más az, ha valaki kultúráltan (!) elmondja a véleményét, és megint más, amikor trágárságokkal teli mondatokat kiabál, idegből. Azzal jöttök folyton, hogy nekik mennyire könnyű, semmit nem csinálnak, sosem dolgoznak. Akkor ti mi a fenéért nem vagytok ilyenek? Miért álltok a szalag mellett? Miért keltek hajnalban, hogy dolgozni menjetek? Jaaa, hogy rátok a kutya sem lenne kíváncsi, és még fél nap sminkelés után sem néznétek ki így...? Sorry, de erről nem ők tehetnek. A fejemet rá, hogyha felkeresnének titeket, hogy tessék, itt van 5 minimálbérnyi összeg, cserébe csak annyit kérünk, hogy csinálj két képet, és írj 3 sort a termékről, ti sem lennétek ennyire harciasak.

Neki, és a többi hozzá hasonló anyukának bejött az élet. Ez van. Ha megpukkadtok, akkor sem fog soha miattatok rosszabbul élni. Maximum jókat röhögnek rajtatok, de tudjátok mit? Meg is értem.

2019. júl. 31. 15:35
 46/71 anonim ***** válasza:
75%
Az gondolom fel se merül utolsó, hogy nem csak gyári szalagmunkásoknak nem tetszik Tücsi "munkássága". Minden bizonnyal az értelmiségi réteg csodálattal nézi 🤣🤣Sajnos pont a proli réteg szokta ezeket a nőcskéket isteníteni,akiknek valóban csak ennyi jut. Akinek esze is van az röhög rajta, a többi majmolja.
2019. júl. 31. 19:10
 47/71 anonim ***** válasza:
25%

Most mondta tesóm, valaki odakommentelt hogy autista a gyereke mert egész nap fekszik, semmit se csinál 😕

A csaj meg ezen tökre felháborodott hogy leautistázzák a gyereket 😂

2019. aug. 1. 07:34
 48/71 anonim ***** válasza:
67%
45: szerintem te vagy Tücsi, máskülönben nagy bajok lehetnek nálad ha ennyire istenítesz valakit, hogy képes voltál azért regisztrálni, hogy elmondhasd mi vakolattal sem lennénk fele olyangyönyörűek sem mint a “művésznő”. Nem hiszem el, hogy miután leautistázták a gyereked nincs jobb dolgod mint itt írogatni, hogy te vagy az élet császára és nem mellesleg a legszebb. Nem azzal van a gond, hogy valaki influencer és pénzért fotózgatja a gyerekét akit aztán egy kamuszöveggel feltölt mint egy bazári majmot egy valag pénzért. Hanem azzal, hogy valakik mint pl te is, azt gondolják, hogy ez egy óriási érdem és valódi teljesítmény, a hátsóülésen sminkeléssel és számtalan egyéb teljesen haszontalan dologgal egyetemben. Az meg, hogy bejött az élet. Ja bejött még akkor is ha napi szinten kapsz egy ilyet, hogy autista a gyermeked. Gondolom kapsz annyi pénzt a Nara Teatól meg a Mamas & Papastól, hogy jól alszol azok után is amilyen támadásoknak szánt szándékkal kiteszed őt egy kis pénzért. Azt külön nem értem miért kell lenézni mást aki nem vágyik ilyenekre, ritka beképzelt és eltévelyedett ember gondolja csak többnek magát azért valakinél mert ő influencer, nem Beyonce, egy szaros influencer. Pont az ilyenek miatt olyan rossz ennek a “munkának” a megítélése amilyen te is vagy. Mellesleg ez alapján a komment alapján nekem nem úgy tűnik, hogy nevettek ezeken a kommenteken. :/
2019. aug. 1. 08:05
 49/71 anonim ***** válasza:
66%
Fejj ez a no egy hanyinger de komolyan undorito. Ahogy hirdeti a szarsagot a gyerekkel attol kifordul a belem. Ilyen perverz alakok kommentelnek a kepe ala de ot nem erdekli csak kiposztolja amikor meg persze valaki azt kommentelte hogy segitsen az izomsorvadásos kisfiún azt a kommentet kitorli. Gusztustalan egy utolso hanyinger ez a no, az ilyen okadekok miatt tart ott a vilag ahol. Persze ahhoz van esze hogy a gyereket aki konkretan semmit nem csinal mutogassa mint a bazari majmot valami retkes itallal amit a kepein ki se bont mert gondolom o maga se issza de ahhoz mar nem fullik a foga hogy a jo ugy melle alljon mert azert nem kap penzt. Utolso egy retek komolyan ha egy csettinteste eltuntethetnem az osszes ilyen redvat egy percig sem haboznek. Semmi haszna nincs ebbol a korcs ertekrenddel biro riherongybol a tarsadalomnak. De o szep igen ja a lo fejevel pumba orraval meg a vakolattal rohadt szep ez a nyomorult. Meg az egyetlen ertelmes testkeppozitiv kepet is letorolte ez a szamartestu mert nehogymar akar egy keppel csorbat ejtsen a megszerkesztett kis vilagan a vak is latja hogy minden kepe szetszerkesztett leszedi a striakat a csocseirol meg vekonyra retusalja magat hogy gorbul a fal mogotte. Naratablat szult hirdetni inkabb nem naratea az te tarsadalom csotanya. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮
2019. szept. 22. 14:27
 50/71 A kérdező kommentje:
Húha azért ez az utolsó válasz elég messzire megy. Egyik ismerősöm mesélte hogy valamelyik újabb képéhez kommenteltneki hogy nem kellene a sok retus, anélkül is szép lenne, erre letiltotta...
2019. szept. 27. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!