Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tücsiről (youtuber anyuka) mi...

Tücsiről (youtuber anyuka) mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 5. 12:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
41%
Minden posztja promóció amik tiszta ellentmondásosak, olyanokat próbal az emberre tukmálni amiket egy szoptatós anyának például pont nem kéne: diétás ételek (akkor is ha ezt “egészséges életmódnak” hívja), cumisüveg miközben azért a szoptatást is nyomja ha épp azért fizetik. Hiteltelen önbizalomhiányos bazári majom. :DDDD
2019. máj. 24. 15:26
 22/71 anonim ***** válasza:
63%
Amelyik anyuka ezt a tucsinevü akárkit utánozza, az vessen is magára! Egy nő se lehet olyan hülye hogy ez a celebmami legyen a példaképe!
2019. máj. 26. 12:14
 23/71 anonim ***** válasza:
77%
legutóbbi csinosanya vagyok essetek hasra video: “most csinos szettek jönnek, ha ősanya vagy már el is kattinthatsz”. drága tapló parasztkám, nem értem miért gondolod hogy attól hogy valaki ősanya nézeteket vall egyből általánosítani kell hogy akkor az tuti egy igénytelen szakadt polos zsiros haju állat. attól meg hogy te mosod a hajad és sminkeled magad meg a nagy influenszer munkádból vett h&m göncöt magadra aggatod azzal a két pár cipőddel amit váltogatsz attól még ugyanolyan taszító és gyomorforgató ember maradsz. egy ősanya aki szerintem csinosanb és ezerszer jófejebb nálad. tanulj meg úgy kitörni az önbizalomhiányodból hogy közben nem sértegetsz idegen embereket. lúzer. sajnállak téged de komolyan nagyon súlyos gondok lehetnek ennek a nőnek az ostoba fejében mert boldog ember nem akarja ennyire elkeseredetten tökéletesnek láttatni magát.
2019. máj. 29. 23:07
 24/71 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy azért ilyen mert sokan piszkaltak hogy szinesboru?
2019. máj. 30. 06:59
 25/71 anonim ***** válasza:
58%
Én a bőrszínére vonatkozó sértő kommentet még sosem láttam.
2019. máj. 30. 10:47
 26/71 anonim ***** válasza:
37%
Kicsit off, de olvastam, hogy minimalista vagy. Van egy dán anyuka, főleg instagramon aktív, de youtube csatornája is van, ő pont azt mutatja be, hogy hogyan lehet a gyereknevelést úgy kivitelezni, hogy nem vásárolsz össze minden hülyeséget, környezetbarát módon. NeoHippie a csatorna/oldal neve
2019. jún. 3. 16:32
 27/71 anonim ***** válasza:
50%
Kezdem azt hinni hogy Tücsi te vagy olyan szánalmas, hogy április óta minden egyes áldott héten kiemeled ezt a kérdést. Ha pedig nem akkor rettenetesen sajnálom azt akit ennyire foglalkoztat, hogy idegenek egy idegenről mit gondolnak. Unalmas vagy már te szerencsétlen. 😂
2019. jún. 10. 12:20
 28/71 anonim ***** válasza:
30%
Egy ilyen videót sem láttam. Tücsök egyszer szerepelt a gyertek át műsorban, amúgy fogalmam sincs ki ő. Az ilyen rózsaszín ködös videók sosem jelentenek jót. Pláne, ha úgy érzi ezt meg kell mutogatnia idegeneknek. Egy boldog embernek nincs erre igénye.
2019. jún. 10. 13:06
 29/71 anonim ***** válasza:
43%

Ezek színészek előadóművészek vagy van bármi teljesítmény mögöttük?

Nem! Csak ki fogtak egy pénzes bácsit leszültek egy két poronytyot és most abból élnek hogy nektek eladják magukat.

Ezeknek ez az életük hányan követik úristen lajkolnak nem lajkolnak.. Itt tartanak ha nem bennetek észre.

A legtöbb teljesítmény nélküli és már rég eltűnt volna a süllyesztőben.

Az is érdekes ha valaki talán az Ági mondta mert kérdezte valaki mivel foglalkozik azt mondta hogy ő háztartásbeli a gyereke mégis bölcsibe jár. 👌👌

2019. jún. 10. 13:43
 30/71 anonim ***** válasza:
63%

Ha el kéne menniük napi 8 órában dolgozni akkor nem lennének instamamik celeb anyák Influencer anyák posztós mamik. 😅

Küldeném az összeset! Összeszrnák magukat

2019. jún. 10. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!