Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tücsiről (youtuber anyuka) mi...

Tücsiről (youtuber anyuka) mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 5. 12:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
68%

Vajon hányan kapnak közülük gyedet?

Mert a legtöbb egy fűszálat odébb nem tett.

A társadalom számára haszontalan ingyenélő köztudott a legtöbb a testéből élt.

Ágikát is betömték mindkét lyukon arab testvéreink aztán mikor szétnyílt itt ott amott rájött gyorsan le kell valakinek kölykedzeni aki mellett semmit nem kell csinálni.

2019. jún. 10. 13:53
 32/71 anonim ***** válasza:
30%
Te nagyon belebetegedtél ebbe a nőbe, századjára emeled ki...
2019. jún. 10. 17:02
 33/71 anonim ***** válasza:
76%
Tény és való hogy egyik sem önerejéből tart ott ahol. Itt egy pénzes pali egy egy pénzes szülő.. és képesek kitenni mindent az ablakba hogy meg légyen veregetve az érdem nélküli válluk. Érdekes a drága ház, utazások ruhák babakocsik a mennek a videóikban, igazi emberi dolgok nem csak a tárgyiasított világukat reklámozzák.. direkt arra hajtanak hogy csodálókat és irigyeseket szerezzenek.. és így van. Megnéznem átlag magyar dolgozo nőként mire mennének..
2019. jún. 10. 21:27
 34/71 anonim ***** válasza:
87%
Fiatal anyuka vagyok. De hirtelen nem tudtam ki ez a Tücsi. Most rákerestem ha már nem kiemelted a kérdésed. Arról beszélt, hogy jött össze a pasijával. De semmit nem váltott ki. Nem érdekel más anyuka, nő. Legalábbis egy ilyen idegen nem. Szval az a véleményem róla, hogy most elsőre és utoljára néztem bele a videójába mert ez az én életemből csak elvesz legalábbis az időmből mindenképp. Szép nő talán ezt tudom még itt zarójelben megjegyezni, de ez sem kiváltság rengeteg gyönyörű anyuka van rajta kívül is.
2019. jún. 11. 16:00
 35/71 anonim válasza:
48%

Ja szép, nő, póthajjal, kiló sminkkel. Meg anorexiás is durván. Ugyanabból a v@rosból származik, mint én, anno lefogyott valami 35 kilóra egyetemistaként.. Meg ez m@r tényleg nem egészséges...

Kb. most szülés után, "kövéren" néz ki kb. úgy, mimt én normál állapitban. És vékony vagyok, régen engem is anorexiásnak csúfoltak... De mpst legalább valami formája van, de ő még vékonyabbra retusálja magát.

Meg "ugye kicsim, így kicsim", Muki család, mukikám.

Nyilv@n sportoló a párja, dől a lé.

Nekem nagyon irritáló. Egy szokásos kis vidéki csaj, aki khmmm... áldozatos munkával felküldöztette magát. Nem csoda, hogy Dobó Ágika a barinője.

Annyira ellenszenves, nagyzolós, nyafogós. Oké, tudjuk, gazdag...

2019. jún. 11. 23:51
 36/71 anonim ***** válasza:
68%
kritikán aluli azt gondolom. egy ostoba, tájékozatlan, nagyzoló, üres, nyávogó, bomlasztó, hiteltelen, önbizalomhiányos szerencsétlen. nálam a legutóbbi szoptatós videója verte ki teljesen a biztosítékot és le is iratkoztam róla. bomlaszt itt is, megjegyzéseket tesz egy másik anyacsoportra ahogy szokott, hazugnak bélyegzi azt aki azt mondja a szoptatás jó miközben alátámasztja azt hogy milyen határtalanul tájékozatlan, hogy rest volt utánaolvasni a témának és rohadtul meglepődött amikor belekezdett élesben. nekem a szoptatás könnyen ment mert mindent elolvastam előtte, tudtam hogy fájni fog, tudtam hogy adjam a gyerek szájába az első pillanattól és érdekes nekünk soha nem volt problémás! nekem is volt a mellem kőkemény de ahelyett hogy bömböltem volna azonnal nekiálltam elhárítani a problémát és utána nem sírtam tele az internetet mert nem vágott földhöz 1 óra mellmasszázs. elmondja hogy a gyerek fuldoklott a cumisüvegtől miközben azért egy kis pénzért simán reklámot csinált nekik ez is a hányinger kategória. én nem tudom kinek csinálja a videóit de komolyan a nézői közül legyen 50 aki babakocsi vásárlás előtt áll pl vagy házat épít. ezek közül lesz 5 ember akit érdekel és megengedheti magának a fél millás babakocsit, ez is csak tömény, üres nagyzolás. no meg akit érdekli honnan van a retkes fürdőszoba kő és milyen széles. komolyan milyen rétegnek hasznosak a videói valaki mondja már meg. ezek a tartalmatlan vinnyogó álcázott időpazarlások. hátsóülésen sminkel a photoshopmágus? én a gyerekkel a kezemben miközben kezem-lábam rángatja csinálok magazinsminket 15 perc alatt és nem nem ettől lesz az ember szuperanyu ill senkit nem érdekelnek ezek a látensáldozatok. beszarás, ezt érzi érdemnek hogy a hátsóülésen tud sminkelni, sírni tudnék a nevetéstől. ez mind amit fel tudsz mutatni te tücsök, muzsikáljál csak a hátsóülésen. gyártja a tartalmatlan fost és önti ki a népre de hogy minek vesztegeti erre az idejét azt nem értem mert az érték amit közvetít az a nullával korrelál. kártékony pióca aki tök jól becserkészte azt a réteget akiket ezzel a tömény szarral meg tud eteti csak azt sajnálom hogy kelti a feszültséget minden egyes videójában és undorító jelzőkkel illet másokat. nagyon sajnálom hogy ma az anyák ahelyett hogy támogatnák egymást fröcsögnek egymásra mert van köztük egy-két ilyen unintelligens haszonleső falkavezér.
2019. jún. 28. 10:11
 37/71 anonim ***** válasza:
33%
Utolsó tupontosan leírtad az igazságot 😊👍 amúgy azt tudni, hogy természetesen szült e?
2019. jún. 28. 11:09
 38/71 anonim ***** válasza:
73%
dehogyis, csak eljátszotta hogy nagyon készülnek a természetesre aztán véletlen valahogy császár lett belőle nem véletlen nem beszélt róla soha. persze nem ítélkezem az ő dolga de már a kóházbemutató videón is egyértelmű volt hogy császárra készülnek akkor s ha konkrétan nem említette csak nem értem miért kell megvezetni az embereket.
2019. jún. 28. 12:13
 39/71 anonim ***** válasza:
40%
Jaj ez a szoptatás FÁJ video is tiszta hatásvadász, szerintem nagyon gáz, hogy így próbál hasznot húzni (a fizetett reklám ebből sem maradhatott ki) egy ilyen kényes témából és tényleg ha az ember utánanéz a dolgoknak és túl lát a rózsaszín ködös szoptatóspárna reklámokon akkor azért nem érik olyan nagy meglepetések. :D
2019. jún. 28. 13:23
 40/71 anonim ***** válasza:
42%
Sejtettem.. ez a nő mindennek csak a könnyebbik oldalát keresi. Megdöglene ha napi 8 órát kéne dolgoznia 150ezerert és mellett család háztartás.. csak az ingyeneles vezérli..
2019. jún. 28. 13:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!