Én nagyon szeretem a csatornáját, elég régóta nézem és amikor vártam a kislányunkat akkor sok hasznos dolgot ellestem a videóiból. Az, hogy hogyan beszél az engem nem zavar, sokkal jobb mint Pixyre behízelgő, nyájas stílusa meg sejpítése ami mögött csupa kamu van... Nekem is a sminkelés az egyik hobbim, így én szívesen nézem az effajta videóit is. Szerintem egy igényes anyuka, akinek a felületét nem özönlik el a reklámok, nekem szimpatikus. Sokszor őszintén beszél a nehézségekről mint pl a terhességei vagy a nem alvás stb. Értelmes, diplomás nő aki válsztékosan adja elő a mondandóját. Nem értem a sok negatív kommentet a belinkelt kérdésnél, nála ezerszer kétszínűbb, ostobább, igénytelenebb és köpönyegforgatóbb youtuberek vannak ebben az országban akik után mennek az emberek mint a birkák. :(
2019. márc. 26. 08:37
5/14 anonim válasza:
Dobó Ági sokkal jobb a gyerekei is aranyosabbak!
2019. márc. 26. 08:53
6/14 anonim válasza:
Nekem mesterkéltnek tűnik. Túl mű az egész. Túl kimért a stílusa, minden nagyon megtervezett. Amúgy szép nő, bár smink nélkül alig ismeri fel az ember szerintem.
2019. márc. 26. 12:26
7/14 anonim válasza:
Jó csatorna, tud beszélni is, kedves család, jó anyuka. Én szívesen nézem.
Most, hogy sokat sminkkel, az ő dolga. Neki erre van igénye, meg tudja oldani, akkor mi ezzel a baj? Neki ez tetszik. Sokaknak ez szúrja a szemét, amit nem értek.
2019. márc. 28. 20:30
8/14 anonim válasza:
Belenéztem (ha már népszerűsíted magadat/őt?). Átlagos kisgyerekes anyuka. Ránézésre azt gondolom azért tetted fel magad instagramra és youtubera, mert ki akarsz tűnni a semmilyen hétköznapjaidból. Sokan vannak így, de mivel semmi olyat nem tudsz vagy mondasz ami érdekes, így én feleslegesnek tartom az efféle csatornákat. Persze, ha reklámozol is és nézik, akkor hoz pénzt az ilyesmi. Én nem vagyok vevő erre sem kismamaként, sem anyaként, de minden jót.
2019. márc. 29. 08:09
9/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Én nem a fent említett vlogger vagyok, egyszerűen csak kiváncsi voltam, hogy másnak is hasonló a véleménye róla, mint nekem, mert youtubeon csak pozitív kommenteket látok (ez a többi videósra is igaz hasonló témakörben). A véleményedet egyébként osztom, engem inkább ez a befeszült stílus idegesít, meg hogy mindent kötelességnek él meg, vagy legalábbis így adja elő. Tudtok egyébként mondani olyan youtubeos anyukát, akit szívesen néztek?
2019. márc. 29. 20:13
10/14 anonim válasza:
Szerintem próbál a saját nézőinek megfelelni. Beállított, megvágott felvétel, kimért és megválogatott szavak.
Ettől sokkal gázabb emberek sokkal szánalmasabb témában is csinálnak már youtube videókat.
Kicsit sajnálom őt, hogy úgy érzi mutogatnia kell magát,hogy legyen valaki. Valamilyrn szinten ez a közösségi média hibája és felelőssége.
Kérdésedre válaszolva én nem nézek anyukákat youtubeon, ha valami tanácd vagy ötlet kell, akkor a szomszéd vagy barátnő vagy anyám vagy könyv vagy internetes cikkek nyújtanak támpontot nekem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!