Egy youtuber anyukát se nézek. Megvan róluk a magam véleménye, az összesről. Okosnak gondolják magukat, mutogatják ország világnak szerencsétlen gyereket, és mindezt persze a pénzért. Mellesleg az egész hiteltelen, mert egy gazdag kirakatvilágot tesznek az ember elé, és aki kicsit kevesebbet ad meg ebből a gyerekének, már szr anyának érezheti magát.
2019. máj. 1. 17:00
12/71 anonim válasza:
Az ki? Szerintem evvel mindent elmondtam
2019. máj. 1. 17:14
13/71 anonim válasza:
Én nemrég követtem ki, nagyon elkezdett szánalmas lenni az állandó rinyálása miközben hirdeti hogy ő micsoda szupernő hogy minden nehézségen túlteszi magát. Mit kompenzál? Kinek akar bizonyítani? Ember, welcome to the life. Mindenkinek nehéz az élete babával nem csak neki sőt van akinek sokkal nehezebb mert nem anyagi jólétben kell helyt állnia és ritka az a nő akivel a párja végig otthon van az első időkben. Majdnem minden posztja mostanában arról szól mennyit sír és milyen nehéz neki nehogy megsajnáljam azt a rommá sminkelt fejét :(. Pár hete meg egy agyon photoshopolt képet rakott ki magáról majd teljesen kifordította mi volt az emberek baja ezzel és akkor meg napokig azt hirdette meg még most is hogy ő csinos anyu és mennyit dolgozik a csinosságért stb. Senkit nem érdekel milyen csinos és senkinek nem az volt a baja hanem hogy szétszerkesztette magát a képen. Így bárki tud csinos lenni.
Komolyan nem fér a fejembe hogy ilyen trashkontentet mint amit ez a nevenincs teljesítménynélküli nő is gyárt hogy követhet ennyi ember. A yt csatornája is egy vicc. Semmi értelmes vagy informatív dolgot nem közvetít csak mutogatja a kölyke nadrágjait meg a párnát amit vettek neki. 0 tartalom. De amikor megjátszák hogy nevet választanak a kancsal psijával az is értékelhetetlen no meg az sem igazán érdekel hogy a szüleik mennyiért épitik fel a házukat de legalább legyen kilátás vagy nem költöznek mert a sznobság az menő. De legaláb emelleeeett minden videóóót, posztoooooot iiiiigy vegiiiiigvisiiiiiit meeert az ooollyaaaan cuuuukkiiiiimukiiiiiiii. Ja nem. Ez a nő még a legalja insta yt mamik között is az egyik legszánalmasabb.
2019. máj. 2. 10:30
14/71 anonim válasza:
Ha ennyire zavar miért nézitek? Simán ki lehet kerülni a mai világban azt, ami nem érdekel. Vagy mégis kivancsi vagy hogy aztán legyen mit szidni?
A vlogger és főleg influenszer világ nagyon távol áll tőle, de amíg van aki követi, sajnos lesznek...
Tücsit ált.suliból ismertem, azóta nem... Ezért néztem bele pár videóba. Hát kicsit elkapta a gépszíj... de ha ő boldog a 3.plüssnyuszitól, meg a drámától, hogy milyen kárpit legyen a szoptatósfoteljén, hát hajra, őszintén tudom sajnálni.
De mi ne pazaroljuk már rá a drága időt ;)
2019. máj. 12. 21:16
15/71 anonim válasza:
Szia!
Keress rá Glamifly- ra! Egy végtelenül egyszerű, és kedves anyuka. Imádom a videóit. Szerintem példaértékű anya és feleség.
Kíváncsi vagyok , szimpi- e neked! Nekem nagyon!
2019. máj. 12. 23:57
16/71 anonim válasza:
Idegesito
2019. máj. 13. 00:13
17/71 anonim válasza:
Két youtuber anyuka van akiktől kifutok a világból: ez a tücsi és pixyre. Mindkettő egy végtelenül irritáló, hiteltelen valaki aki semmittesz egész nap és a férjén élősködik. Nem, az nem munka, hogy videót vág meg csempét válogat és munkásokat menedzsel az építkezésen és hiába adják úgy elő, nem olyan lenyűgöző, emberfeletti teljesítmény az sem, hogy pár napig egyedül vannak a gyerekkel; megsúgom, a nők nagy része hasonló cipőben jár csak mellette nem futja milliós kórházi költségekre meg flancos házikóra... Az egyik visítva kommunikál, a másik sejpítős benyalósan. Az egyik hazudozik reggeltől-estig a másik mögött a fal görbül a photoshoptól és még sorolhatnám napestig. A szomorú az, hogy arra a semmire amit ezek szélnek eresztenek nap mint nap emberek ezrei ugranak rá mint keselyű a dögre de ugyanakkor ez ember egy őszinte véleményt nem kommunikálhat feléjük mert akkor inkább húzz el a fenébe. Szomorú, hogy manapság ilyenekre van igény és így be lehet etetni a népet...
2019. máj. 13. 12:54
18/71 anonim válasza:
felrakott egy videót, ahol a gyerekkel tornázik...szegény gyerek, én is látom, hogy rosszul tartja meg stb. miért nem teszi le addig aludni? meg ráfekszik szinte?? és ha begörcsöl és ráesik?
2019. máj. 24. 13:57
19/71 anonim válasza:
Jaj utolsó ne is mondd, rossz nézni ahogy az alvó gyereket ülteti, ide-oda rángatja meg visít az arcába. De ő is érzi hogy ez gáz mert hosszú posztban szabadkozik miért is nem rossz amit csinál. Dehogy is nem. Én is tornázom otthon de vettem magamnak kettlebellt vagy legalábbis megvártam amíg a gyerek felébredt. Gondolom szorította a szponzorált tartalom határideje amiről össze-vissza hazudik hogyan találta miközben a webshop kereste meg. :D Egy kis pénzért simán eladja a ratyinevű gyereke komfortzónáját ez a mindenhol bizonygató szuperanyu 🙄
2019. máj. 24. 14:45
20/71 anonim válasza:
19 meg promotálja ezeket a termékeket, amiket ő gondolom nem eszik meg, de ha más anyuka azt utánozza????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!