Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tücsiről (youtuber anyuka) mi...

Tücsiről (youtuber anyuka) mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 5. 12:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
61%
Na pont bele futottam youtube-on, pedig nem szokásom ilyeneket nézni. Nekem elsőre nagyon életvidám szimpatikus személyiség. Szerintem nincs vele semmi baj.
2019. ápr. 5. 12:46
 2/71 anonim ***** válasza:
82%

Nem szimpi, de nem tudom megmondani miért. Talán a sok szponzor miatt, de ugyanez a véleményem az összes kismama youtuberröl, mesterkélt, pénzéhesnek tűnnek. Tücsinél pl az se tetszik hogy instán retussal csinálja vékonyabbnak a lábait, kezeit.

Egyedül a Rásko Eszter aki szimpi a celebmamik közül.

2019. ápr. 5. 12:46
 3/71 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, hogy en vagyok e ennyire becsavarodva vagy, tényleg így van e. De nekem ezek az anyukák olyanok mintha az összes csak a rongyot rázna. Hol telik mindenkinek új házra, meg draga nyaralásokra.. örüljön neki, meg minden de direktbe ezt mutogatni, Magyarorszagon nem így élnek az átlag anyukák, családok.. De úgy tűnik erre van igény, nyálat folyatni, és nem életszerű dolgokról nézni blogot.. lásd Tucsi, Dobó Ági, Ördög Nóri és társai.
2019. ápr. 5. 13:09
 4/71 A kérdező kommentje:
Én is nemrég futottam bele a kérdésben szereplő youtuberbe, és számomra nagyon taszító volt,de a kommentek között csak az istenítés ment.... Nem is a pénzről van szó, de én a minimalista szemléletemmel nem értettem, hogy minek kell a hatodik plüssnyuszi meg kiscipő, meg a "nézettségért megmutatom a gyerekem" stílus .. szerintem elkeserítő, hogy ez az "érték "
2019. ápr. 5. 13:16
 5/71 anonim ***** válasza:
83%

Én csak egy videót láttam, ami nyílván kevés.

Azzal egyetértek, hogy a rongyrázás mutogatasa visszataszító bárkiről legyen szó.

2019. ápr. 5. 13:36
 6/71 anonim ***** válasza:
67%

Most az összes "influencerről" meg "youtuberről" fel fogsz tenni egy kérdést? Már megkérdezted, mi a véleményünk az ilyen anyukákról, kibeszéltük hogy ki a kedvencünk az instagramon, megtárgyaltuk a Glamify-t, meg Tücsit, végig fogod kérdezni az összeset? Szíved joga amúgy, csak kérdezem.

Szerintem szánalmas mindenki, aki a családi életét kiteregeti vadidegenek előtt, még csak nem is tudja szűrni, hogy kik nézik és kik nem. Még szánalmasabb, aki ezeken a videókon lóg. Tippeket, trükköket be lehet zsebelni barátnőktől, ismerőstől, anyukáktól, védőnőtől ésatöbbi, felesleges más életén csámcsogni ezmiatt. Mert a Marika meg Zsuzsika ilyen rácsvédőt vett, akkor én is ilyet veszek hogy hozzájuk hasonlítsak, nekem is kell olyan body mert akkor ugyanolyanban lesznek a gyerekeink, a Marika meg nem hétkor fürdet hanem fél nyolckor, akkor én is úgy csinálom, hiába jobb a gyerekemnek a hét. Számomra taszító az egész felfogás, hogy mutassak meg arctalan, névtelen emberek tömegének olyan dolgokat, ami csak a családomra tartozik. Nem tudnának annyit fizetni hogy ilyet csinálják pedig nincs takargatnivalónk, tisztán, relatív jómódban, normálisan élünk. Fordítva is igaz, biztos nem pazarolnám az időmet ilyen hülyeségek nézegetésére, pedig követek egy pár youtube-csatornát.

2019. ápr. 5. 13:37
 7/71 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Én ezt az egy kérdést tettem ki a témakörben, de abban igazad van, hogy láttam a Glamifly-ról szóló kérdést, s annak mintájára fogalmaztam meg az enyémet, mert nem akartam, hogy szabályba ütközzön és tötöljék.
2019. ápr. 5. 14:08
 8/71 anonim ***** válasza:
56%
Off, mert nem ismerem a csajszit, sőt, egy magyar youtuber anyukát se. De elejetted, hogy a minimalizmus felé mozogtok, így ajánlom Sarah Therese csatornáját, ha értesz angolul. Aranyos nő. Van sminkelés, hajvágás, házassagról-, gyerekekről-, terhességről szóló dolgok is. Fent van a harmadik babájának a születése is (3 hónapos videó), gyönyörű.
2019. ápr. 5. 15:21
 9/71 anonim ***** válasza:
62%

Hú engem nagyon irritál. A személyisége engem kiborít: minden sz.ar után igaz kicsim? Ugye kicsiiiiiim??? Nem tudom, hogy csak ennyire basáskodó vagy nem biztos magában de ver a víz ettől meg a kutya tekintetétől is. A giccs mindenhol sem a stílusom, meg ez a nyávogva cukimukizás sem. A pasija ritka ellenszenves és nem tudom az okát, lehet, hogy az ostoba tekintete, nem tudom tényleg. A videóik közül szerintem 1-2t láttam csak mert a barátnőm be szokta linkelgetni, hogy már tényleg nem hiszi el:

hogy a 3 éves lányunykat ugyanúgy hívják mint a gyereküket csak mi nem ilyen idiótán becézzük. Ugyanilyen Cybex Priam babakocsija volt mint amit ezek vettek csak nem ez a cigányos rózsaarany színű, ugyanabban a bababoltban szoktunk vásárolni ahonnan a legutóbbi visítós cukizós videóban bejelentkezett, az apaságit is ugyanabban a polgármesteri hivatalban csináltattuk meg anno a mostmár férjemmel sőt még a gyerek is ugyanabban a kórházban született. Elég szar érzés amikor pont egy ilyen ellenszenves ember csinál kb mindent ugyanúgy mint te és közben hiszi azt, hogy milyen egyedi. 😂🤦‍♀️

2019. ápr. 5. 16:20
 10/71 anonim ***** válasza:
54%

En hidegrázást kapok az összes instamamitól meg jutúbmamitól...mi az egésznek az értelme? Minek közönség ahhoz, hogy gyermeket nevelj? Azokat sem értem akik nézik. Komolyan, ha van időm mert a baba alszik, olvasok egy könyvet, sütök, filmezek, vagy épp itt mazsolázok ha nagyon nem vagyok toppon agyilag épp. Na de szabadidőmben azt lessem, hogy XY anyuci mit ad tenni meg hogy pelenkáz meg hova jár jatszótérre? Ez a kismamák agyromlásának a legnagyobb bizonyítéka..hogy amikor magukkal foglalkozhatnának akkor meg más babázását bambulják. Egyetlen ilyet sem ismerek, de ha feldobja vmi reklámablak már rosszul vagyok attól hogy ennyire elhülyültünk hogy erre van igény.....YT időnként kidobja Forher Szandra videóit, a címektől forgatom a szemem: "mit ettünk ma?" meg "hogy szokunk le a biliről?"

Komolyan, ezeket valaki nézi?! Nincs saját életük?

2019. máj. 1. 16:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!