Van olyan nő aki nem akar gyereket?
Miért nem?
Semmi féle képpen nem fogod magad meg gondolni?
Hány éves vagy?
A gond ott kezdődik, hogy most is kiderült, hogy nem tudsz szöveget értelmezni. Még csak véletlen sem rád mondtam azt, hogy édesem, hanem maga az egész szitura, hogy édes ahogy magadon kívül mindenkit bűnbaknak akarsz beállítani és az egyetlen fegyvered, amivel kardoskodni tudsz az az, hogy leírod minden kommentedbe, hogy én vagyok az idegbeteg, aki dührohamot kapott. :D
"Mondja ezt az aki nagymagyarnak meg hősködő anyucinak titulálsz mindenkit aki már szült. Nézzél már magadba. Mi jogon vered a földhöz a popódat személyeskedésért, mikor most beszéltétek meg egymás között hogy a szült nők milyen önzők?"
Mutasdd már meg, hogy hol írtam ilyet? Atya ég, ritka buta teremtés vagy. Nem zavar, hogy a 42-es válaszoló írta azt, amit rajtam kérsz számon, okostóni? Én azt írtam számos ilyen anyát ismerek a környezetemből, hol mondtam olyat, hogy MINDEN gyereket szült nő hős és mártír? Ne magadból indulj már ki, meg a 66%os kis pajtidból. Te felháborodsz, hogy elvileg én neked duzzogok olyan miatt, amit nem is te írtál, de te most pontosan ugyanezt csinálod.
De innen is látszik, hogy neked egy a lényeg, h valakit szapulhass. Fegyvertelennel kár harcba szállni, egyetlen egy általad írt személyeskedést, szapulást és kötözködést nem veszel figyelembe, az nem számít, ellenben amit az ellentábor ír, rögtön észre veszed. Ami ellened szól, azt valahogy lazán átsiklod. Így nehéz érdemben bármit is kezdeni veled. Iszonyat csőlátású vagy, folyamatosan csak azt hangsúlyozod, ami téged támaszt alá, amiket meg te idehánytál személykedést, hát azt nehogy már fel merjük emlegetni.
"Amúgy meg másolj már be nekem egy tőlem származó kommentet amiben én a gyerekteleneket szidom."
Most ez komoly? A legelején úgy indítottál, hogy milyen álszentek már azok, akik említést mernek tenni a túlnépesedéről, meg ahelyett, hogy bevallánnák, hogy utálják a kölyköket, inkább hőst csinálnak magukból stb. Próbáltál te burkoltan ítélkezni, de lerí a megvetés a soraidból, sajnállak, amiért nem vagy képes ezt érzékelni.
Te is nyugodtan nézz szét és olvass el egy-két kérdést és a válaszokat, ahol mindenféle selejtnek lehordták a gyereket nem vállalókat és egyéb, minősíthetetlen jelzővel illették őket. Vagy az gondolom megint kutyát sem érdekli?! Csak az, ami téged igazol. Családi kapcsolatokban is hány olyan kérdés volt már, ahol a kérdező azzal kapcsolatban kért segítséget és tanácsot, hogy hogyan állítsa le a rokonságot, amiért állandóan számon kérik, h miért nem vállalnak gyereket és rendszeresen ezzel cs*eeszegették.
Te kevertél ide olyan dolgokat, amikről ENNÉL a kérdésnél szó sem volt, akkor most ne háborodj fel, ha más is említést tesz ezekről a dolgokról.
Eleve ott a gond, hogy az agyi kapacitásod nem elég nagy ahhoz, hogy felfogja mi volt a fő probléma. Egy az, h a kutya nem szól hozzád. Kettő az, h a 66%-os undormánya mellett álltál ki oly büszkén, amiben MINDEN gyerektelent kritizált és jelzőkkel illetett, utána meg vergődsz, hogy te aztán nem rám értetted, te aztán nem vettél mindenkit egy kalap alá, holott feketén-fehéren ott van már az első kommentedben is az általánosítás. Engem is egyből ezzel vádoltál, h én is kifogásokat keresek, miközben egy büdös szóval nem mondtam, h azért nem szülök, mert jaj a bolygónk.
Egyet minden kommentedben remekül be tudsz mutatni: az értelmetlen tombolásodat és hisztirohamodat, burkolva ezt azzal, hogy meg próbálod átfordítani rám és szajkózod, hogy milyen idegbeteg vagyok. :D Hidd csak ezt, ha neked ettől jobb, a hsz-eiden meg véletlen se néz végig. Mint egy 5 éves, akitől elvették a nyalókáját.
Pont letojom, hogy kiről mit gondolsz, de azért szegeztem neked a mi közöd hozzá kérdést, mert baromi szánalmas, ahogy te kötsz belém, majd utána vernyogsz megállás nélkül. Miközben elvileg téged aztán nem érdekel ki miért nem szül, mégis itt lovagolsz újra és újra rajta. Pedig, ha annyira nem érdekelne, pont letojnád. :)
A folyamatos logikai bukfencekre az írásodban pedig odafigyelhetnél, mert a 66%-os azzal, h minden gyerektelent egy kalap alá vett, engem is megszólított, ahogy te is, amikor a védelmére keltél és egyből úgy beszéltél hozzám, mintha nekem is a túlnépesedés lenne a legfőbb érvem a gyerek ellen. Utána meg jössz azzal, h akinek nem inge és te nem rólam beszéltél. Fuhh, van baj.
#51: szerintem engedd el a témát, láthatóan ha a falnak beszélsz, előbb közös nevezőre jutsz az ügyben, mint itt. Én egyetértek veled és annak ellenére h 2 gyerekem is van, akiket imadok, én is rossz néven vettem volna azt a mentális beteges kommentet. El lehet ám normálisan is mondani az allaspontodat, nem kell ilyen gusztustalanul, mint ahogyan azt a 21-es tette. Mondjuk az sem jobb egy fokkal sem, aki ezt a stílust bőszen pártolja is és a leghalványabb sejtese sincs arról, hogy mi is ezzel a probléma.
Anyaként tapasztalom jó magam is a körülöttem lévő anyukák körében, hogy igen sokan szeretik magukat sajnáltatni és hősként beállítani, amiért szültek. Én ezt nem értem, hisz mi magunk vállaltuk a gyereket, akkor nem tudom miért kell utána úton-útfélen hangoztatni, hogy amúgy ez mennyire nehéz és mennyi stresszel jár.
Leírja itt az egyik válaszoló, aki vitatkozik a másikkal, hogy ő aztán nem általánosít, ő aztán nem vesz mindenkit egy kalap alá, ő nem sértődött meg, ő nem ítélkezik, aztán mikor az ember veszi a fáradtságot és visszaolvasva azt látja, hogy ugyanez a mentegetőző kommentelő élből úgy indított, hogy kiállt annak a pártján, aki konkrétan minden gyerekmentest le mentális betegezett.. Hááát maradjunk annyiban, hogy elég visszatetsző. És meglehetősen ellentétes az, hogy váltig állítom elfogadom és megértem a gyereknélkülieket azzal, hogy már a legelején rém fel voltamháborodva azon, hogy mit kell a túlnépesedésre fogva hőst csinálni magukból a sok gyerekmentesnek és miért emelik piedesztálra magukat és milyen álszentek és így meg amúgy. Nem is értem valaki számára miért okoz ekkora tragédiát az, hogyha egy másik valaki sok erv mellett megemlíti ezt az indokot is annak kapcsán, h miért nem akar gyermeket. Engem valahogy ez marhára hidegen hagy.
Mondjuk én a 36 évem alatt soha nem is találkoztam olyannal, aki azt hangoztatta, hogy mekkora hős, amiért nem szül, pedig elvileg a csapból is ez folyik. Na mindegy.
Elég szomorú az utolsó pár oldalon lévő komment háború.
Szerintem mindenkinek magánügye miért nem szül. Békén kellene hagyni egymást. Senki nem lesz ettől se több, se kevesebb mert szül vagy nem szül.
Az én környezetemben csak egyvalaki van, aki tudatosan nem szeretne gyereket, ez pedig a húgom. 28 éves. De ismerve őt, nagyon jól teszi. Nagyon önző és egoista. Ezen felül még sosem volt komoly kapcsolata mert a herceget várja fehér lovon, mindenkiben csak hibát talál. Plusz neki nagyon fontos a munkája. Az én gyerekeimre rá se bagózik semmilyen szinten, azt sem kérdezi mi van velünk.
Na neki tényleg egyenesen megtiltanám, hogy gyereke legyen, szerencsére nem is akar. Biztos nem fogja meggondolni magát hála istennek.
Ez is egy embertípus, nem mindenki ilyen elviselhetetlen mint ő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!