Van olyan nő aki nem akar gyereket?
Miért nem?
Semmi féle képpen nem fogod magad meg gondolni?
Hány éves vagy?
Milyen dühkitörésről beszélsz? Összekeversz magaddal. Nem én jöttem ide észt osztani a semmiről és nem én vergődöm azon, hogy ki miért nem akar szülni, hanem te. Én még mindig a 66%-os minősíthetetlen kommentjere reagáltam! Ja, hogy te nem is arra reagáltál?? Áhh már értem, épp csak nekialltal okoskodni, hogy én nem értem, amit ő mondani akar. Te csak kiegészítetted....:D Könyörgöm eleve arra reflektáltam, hogy szerinte egy gyereket nem akaró embernek mentális problemaja van és nem egészséges. Te nem vagy ezt képes felfogni, ellenben még jól ki is kéred magadnak. Ezen mit akarsz még kiegészíteni?? Most őszintén? Te sértődtel vérig a 30-mas válaszomon olyannyira, hogy azóta is itt toporzekolsz.
Aztán meg csodálkozol, ha a másik nem hagyja szó nélkül.
Nem ítélkezel, persze. Csak leírtad, hogy aki nem akar gyereket, az mégis hogy mereszeli felsorolni az érvei között a föld túlnépesedését, minek csinál magából hőst, miért akarja magát piedesztálra emelni, hogy nagy kegyesen nem szül, ahelyett h csak szimplán leírná, hogy utalja a kölyköket. Ember, miről beszélsz?! Olyan dolgokat böfögsz ide, amiről még csak egy büdös szó sem esett és tombolsz rajta. Lehet, hogy a te egybites rendszered csak ezt az egy indokot képes befogadni, hogy valaki utálja a gyerekeket, amiatt nem szül, de ez egyáltalán nem így van. Úgyhogy igen, ezekből a mondataidból süt az ítélkezés. Hányan leírtak itt is számtalan okot, ami miatt nem szülnek, normális (!!) hangnemben. És hol van ezek között bármi olyan jellegű komment, amiben magát isteníti a válaszoló, ami miatt nem szül és mindezért cserébe buksi simit is vár? Sehol. Te csak ezt a két végletet vagy képes látni és szajkozni: valaki vagy a túlnépesedésre hivatkozva nem szül, hőst csinálva közben magából vagy azért nem szül, mert utálja őket. A kettő között van átmenet, de te még csak észre sem akarod venni.
És a slussz poén, hogy szerinted én szemelyeskedem, miközben te egy kalap alá veszel mindenkit, aki indokai között tartja számon a túlnépesedést és nekiallsz sorolni, hogy ők még a WCre is autóval járnak, bezzeg heti szinten rendelik a kaját, bezzeg műanyag flakonból isznak, így meg úgy, de te aztán nem személyeskedsz. Vicces, hogy másokban a szalkat, magadban a gerendát sem veszed észre. Ja és persze mindeközben te bezzeg nem akarod piedesztálra emelni magadat, ellenben azok a fent említett emberek.. Kicsit sem átlátszó ez a szöveg, amit itt előadsz.
Természetesen neked lehet kötözködni, lehet személyeskedni meg minden egyebet, te vérigsértődhetsz a semmin, de más ezt hogy is meri?! Te nyugodtan szamonkerheted, hogy ki milyen okból nem akar szülni, számonkérheted másokon, hogy hogyan merészelik azt mondani, hogy többek között a Föld túlnépesedése miatt is nem vállalnak gyereket. És mindeközben hirtelen már az is lényegtelen, hogy eleve te kötöttél belém, amikor reagáltam a mentális problémás-nem egészséges kommentre a 66%-ostól, miszerint én nem értem ő mit akar mondani... Ezzel a tahó hozzászólással vajon mit is akarhatott mondani, tényleg nem tudhatom. És te még büszkén írod, hogy ezt csak kiegészítetted. Utána meg nyivakolsz, hogy nem úgy reagálok, ahogy az neked megfelelne...:)
Nem akarok belefolyni túlságosan a vitába, de már nem tudom szó nélkül hagyni, amit itt egyesek meg nem engednek maguknak.
Elolvastam a kommenteket, sehol egy olyat nem találtam, ahol bárki, akárki próbált volna magából hőst csinálni azzal, hogy ő nem szül a Föld túlnépesedése miatt. Se olyat, aki piedesztálra akarta volna magát emelni emiatt. Mindenki tök normálisan leírta, hogy mik az érvei. Olyat sem írt senki, hogy csak és kizárólag a nagy népességszám miatt nem szül. Akkor mégis min megy a vita? Igen, maximálisan igaza van annak a 69%-osnak, aki a #21-és kommentre is reagált. Az, hogy valaki nem egészségesnek és egy mentális problémákkal küzdő akárkinek titulálja azt, aki nem akar gyereket, az nonszensz! Mondom ezt úgy, hogy én majd egyszer, ha meglesz a megfelelő körülmény, szeretnék gyereket. Mindezek ellenére sem értem, hogy lehet ismeretlen emberekről ilyen primitív módon nyilatkozni? Az sem különb, aki csak “kiegészíteni” akarja az ilyen ember, ilyen szintű válaszát..
Érdekelne egyesek miért érzik felhatalmazva magukat arra, hogy megmondják ki milyen indokot sorolhat fel a gyerekvállalás ellen. Miért foglalkozol egyáltalán azzal, ha valaki azt vallja ő részben a föld túlnépesedése miatt nem szül? Normális ember a saját dolgaval és életével foglalkozik, és nem egy anonim fórumon kap hiszti rohamot egy ilyen miatt. Mit számít neked, ha valaki “hőst csinál magából”? Neked ez fáj, ez böki a szemedet, hogy a szíved melyen baromira nem fogadod el azt, aki nem vállal gyereket és megveted őket, közben pedig próbálsz azzal takarózni, hogy mennyire megértő vagy. Ha annyira baromira megértő lennél, nem jelentene ekkora problémát számodra az, ha valaki állítólag jobb színben akarja magát feltüntetni azzal, hogy nem szül, hanem megnyugodnal, hogy te legalább nem bújsz ki “hülye indokokkal” a gyerekszülés alól és éled vígan az életed. Ezzel szemben mit csinálsz? Kiselőadást tartasz arról, amiről senki szót sem ejtett és megállás nélkül számon akarod rajtuk kérni azt, amihez egyébként semmi jogod/közöd. Ez elég szánalmas. Mint említettem én szeretnék gyereket, mégsem böki kicsit sem a csőrömet az, hogy valaki úgymond a bolygó érdekében nem szül. Sőt, egyáltalán nem érdekel ki miért nem szül.
Végsősoron pedig azt azért hadd jegyezzem meg, hogy épp a gyereket vállalók azok, akik rendszeresen hőst csinálnak magukból, elég csak itt nehány olyan kérdést és a kommenteket elolvasni, ahol épp a gyereket vállalók es nem vállalók között alakult ki. Ő mekkora hős, mert szül Magyarországra gyereket a haza érdekében, ő mekkora hős, mert így még több adófizető lesz, ő mekkora hős, hisz neki és annak hogy szül/t köszönhető, hogy majd lesz nyugdíj stb stb. Oh, hány ilyen van. Meg megy a “bezzeg en mekkora király vagyok, amiért egyedülálló anyaként nevelem a gyerekemet és dolgozom és még a háztartást is vezetem” jellegű mártírkodas. Ezt a közvetlen közelemben tapasztalom jómagam is nap, mint nap. Úgyhogy igen, szerintem csak ne menjünk bele melyik fél akarja piedesztálra emelni magát... ;)
“Végsősoron pedig azt azért hadd jegyezzem meg, hogy épp a gyereket vállalók azok, akik rendszeresen hőst csinálnak magukból“
És valóban!! Ezen még nem is gondolkodtam, de milyen igazad van. A gyerekteleneket nyugodtan lehet szapulni, hogy mégis mit képzelnek magukról, mit játszák a “hőst”, miközben ez legfőképpen a gyerekesek asztala. Az én környezetemben is jó nehány olyan szuper anyuka van, aki hősként ünnepelteti magát, amiért ő szült. Mert ő ezt feláldozza, ő azt feláldozza, ő így a gyerekert meg úgy. Az unokatesóm legjobb barátnője meg a megtestesült mártír, aki egyedül neveli a gyerekét, meg persze sajnaltatja magát, hogy amúgy neki mennyire marhára nehéz és épp ezért kell ő ra hősként tekinteni, mert ezt csinálja.... Úgyhogy valóban nagyon érdekes ez a kettős mérce, a gyermekteleneken mindent számon kérnek, a gyerekesek pedig nyugodtan játszhatnak hőst. És akkor még az ilyenek állítják, hogy ők mennyire elfogadóak és megértőek a gyereket nem vállalókkal szemben. Hát hogyne. :)
Ja értem tehát már ott tartunk hogy aki szül az úgyis a nagy magyarságért teszi, és hősként ünnepelteti magát. Még jó, hogy ti nem személyeskedtek, meg szapultok másokat, ugye?
Soha eszembe nem jutna más parancsára szülni, a magyarság miatt meg pláne, és elítélem azokat akik ezért csesztetik a nőket. Fogalmam sincs hogy a búbánatba sikerült még ezt is idekeverni.
Azért látom a a tombolás és sértődöttség nagyon megy. De áruljátok már francért vesztek magatokra olyan inget, ami elvileg nem a tiétek? Ha tetszik ha nem rengeteg olyan álszent ember van akinek jól mutat a gyerekgyűlölet mellett az a kmau indok, hogy ő hősként védi a Földet, de mellé azért bele fér pár gyerekeket szapuló gusztustalan komment. Nem fogok most ilyet előkeresni, úgy gondolom talál bárki ilyet. Kérdem én akkor miért nem jöttök oda, és oktatjátok ki azokat az embereket a normális vélemény nyilvánításról? HM erkölcsrendészek? Vagy az más?
Érdekes engem is szétkaptok 100 darabra, mikor ÁLTALÁNIOSSÁGBAN megjegyeztem valamit, nem, nem rád X Y meg Z válaszoló.
Rémesen frusztráltnak és idegbajosnak kell lenni, ahhoz hogy valaki ennyit ne tudjon felfogni, illetve egy olyan kettősmércével éljen, hogy gyereket szülőket elhordani minden mártírnak meg nagymagyarnak az játszik, az rendben van, de én ÁLTALÁNOSSÁGBAN nem jegyezhetem meg hogy rengeteg agresszív gyerekgyűlölő van aki kamu indokként takarózik a nagy Föld védéssel.
Amúgy elnézve az ide okádott hülyeségeiteket azért nálatok is helyben vagyunk: minden szülő mártír, játssza az az agyát, nagymagyarkodik, szegény gyerektelenket úgyis bántják. Nálatok ez a standard lemez ami fut. Gratulálok hozzá.
Azért érdekes, ha én látok kommenteket amik arról szólnak pl mennyi agybajos ősmammer van, valahogy nem veszem magamra, pedig én is hamarosan a gyerekesek táborát fogom erősíteni.
El lehet gondolkodni, bár sértődötten pattogni, normális kommunkációra képtelen módon gondolom könnyebb.
Várom a siserehadat hogy pontozzon le újra, mert ti szegény kicsi áldozatok, titeket úgyis mindenki bánt.
Gyerekek, ti normálisak vagytok???!
Réges régen eltértetek a feltett kérdéstől, miközben teljesen értelmetlenül tépitek egymást.
Édes, ahogy erőlködsz magadon kívül mindenki mást idegbajos, dühkitöréses, sértődős rinyagépnek beállítani, miközben te vagy az, aki egy normálisan leírt hsz-en vérig-sértődött és azóta is itt toporzékol rajta. Meg azon amiért a másik is hozzád hasonló, kioktató stílusban reagál. Aztán még közben benned tombolnak a hormonok is, mert ha nemsoká te is a gyerekesek táborát erősíted, feltételezem terhes vagy. Mondjuk ez részben megmagyarázza miért sértődtél meg ilyen szinten és miért szapulod azóta is minden erőddel a gyerekteleneket..
„Ja értem tehát már ott tartunk hogy aki szül az úgyis a nagy magyarságért teszi, és hősként ünnepelteti magát. Még jó, hogy ti nem személyeskedtek, meg szapultok másokat, ugye?”
Jajj bocsánat, nem tudtam, hogy ez csak a te és a gyerekesek kiváltsága. :) Olvasd már vissza miket írtál, te jó ég. Te kezdted a személyeskedést és a szapulást is, de amint valaki ugyanezt teszi, már támadsz és kikéred magadnak. Te nyugodtan kántálhatod huszonötödjére is, hogy a Föld túlnépesedésére hivatkozók megállás nélkül hőst csinálnak magukból, de bezzeg ha valaki leírja, hogy éppenséggel bőven vannak olyan nők is ám, akik azért csinálnak magukból hőst, mert kitoltak néhány gyereket, illetve sokan közülük szeretnek mártírkodni is, az már egyből nem tetszik, mert hát mi az hogy?! Te is egyből magadra vetted ezt, pedig senki nem mondta, hogy rólad van szó. Ugye, akinek nem inge. Bár gondolom ezzel is csak neked lehet dobálózni. Imádom az ilyen embereket, akik folyamatosan saját magukkal kerülnek ellentétbe, szapulják a másik félt, személyeskednek, utána meg mentegetőznek, de ha valaki ellen mer nekik szegülni, akkor borul a bili..
„Érdekes engem is szétkaptok 100 darabra, mikor ÁLTALÁNIOSSÁGBAN megjegyeztem valamit, nem, nem rád X Y meg Z válaszoló”
Oh, te szegény ártatlan bárányka. Az általad említett mentegetőzés neked is pöpecül megy azért.
Na már:
„Utolsó nem érted mire cèlzott az előző.
Az a hülyeség, hogy a túlnépesedésre fogjátok, holott az általad felsorolt indokok miatt nem akartok gyereket. Ami nem baj amúgy, de akkor ezt kell mondani, írni.”
Az előző válaszoló, akit említettél pont hogy azt írta, hogy MINDEN gyereket nem akaró embernek mentális problémája van és nem egészségesek. Majd amikor leírtam, h köszönöm szépen semmi bajom, ahogy a többi gyereket nem akaró barátomnak sem és nem értem miért kell ilyen gusztustalanul írni ismeretlenekről, akkor a 66%-os boncolgatta, hogy MI hülye indokokkal „bújunk ki” a gyerekvállalás alól. Na már most jöttél te és a fent idézett monológot címezted nekem, ahol azt írod FOGJÁTOK. Úgy hogy én még csak egy szóval sem írtam azt, h a túlnépesedés miatt nem szülök, mégis egyből többesszámban írtál, belevéve engem is a kupacba. Arra továbbra sem sikerült érdemben választ adnod, hogy mit nem értettem a 66%-os válaszán. Talán azt, hogy mentális problémám van, amiért nem akarok gyereket? Vagy azt, hogy hülye indokokkal bújok ki a gyerekszülés alól, mintha az csak egy kötelező dolog lenne?! Pontosan értettem mit írt a válaszoló, (ja és nem, egyáltalán nem azt írta, amivel kapcsolatban ki akartál oktatni a fenti hsz-edben, ő mindenkit leminősített, akik itt normálisan kifejtették az okaikat) többek között a stílussal volt a probléma (de az ok nélküli általánosítás sem túl szimpi)! Normális ember nem beszél így másokról. Erre jössz még te is, aki a védelmére kel egy ilyen primitív kommentnek. Ez mindent elárul rólad is. Persze az előzőekben ismét mentegetőztél, miszerint te nem is arra a részre reagáltál.. Nem mellesleg, mint említettem már többször is, nem azt írta a 66%-os, hogy csak a Föld túlnépesedésére hivatkozók a nem normálisak, hanem MINDEN gyereket nem akarót egy kalap alá vett. De igen, te csak épp megállás nélkül általánosítasz, nekem szegezel egy fentihez hasonló kommentet, ahol egyből engem + az összes többi gyereket nem akarót megszólítod, miszerint a „kifogásaink” hülyeségek, utána meg vagdalózol, hogy nem is rám/ránk céloztál, mit vesszük magunkra. Logika azért megvan. :D Arról nem beszélve, hogy külön kiemeled és már-már felszólítod az embert, hogy mit is kéne írnia indoknak a túlnépesedés helyett.
Eleve azt nem értem hol a probléma, mikor te magad is azt írod, hogy olyat még nem láttál, h valaki vágyik gyerekre, de csak és kizárólag azért nem szül, mert jaj a Föld. Ergo ebből következik, hogy azon vagy felháborodva, ha valaki egyáltalán említeni merészeli indokként a túlnépesedést, mert az fix h hőst akar magából csinálni. (??) Ezt az ellentétet sem értem. De oké, rendben, te szerinted a csapból is ez folyik és rengeteg ilyen álszent ember van, aki ezáltal csinál magából hőst. Mondjuk én még egy ilyennel nem találkoztam és a kérdés sem erről szólt, továbbá egyetlen egy ilyen jellegű komment sem volt itt, de mindegy, ezt most ne tekintsük relevánsnak. Ám akkor mi pont ugyanilyen alapon miért nem írhatjuk le, hogy rengeteg olyan nő is van, aki meg épp azért csinál magából hőst, mert ő szült? Ezt, ahogy a 42-es le merte írni, egyből kifakadtál és magadra vetted. Ugye megint a más szemében a szálkát, magadéban a gerendát sem esetét láthatjuk. Kikéred magadnak, hogy te nem ítélkezel, miközben süt minden válaszodból:
„Ezt inkább azok az emberek szokták hangoztatni, akik nem akarnak gyereket más okokból, de mellette még piedesztálra is akarják magukat emelni. Mert az magában már nem elég, hogy utálom a gyerekeket aztán kész”
„Hogy a gyerektelenek a hősök, mert nagy áldozatok árán nem szülnek”
„Aki meg amúgy sem az ne álszenteskedjen már hogy ő nagy kegyesen nem szül.”
„mert ezeknek a fotelharcosoknak a nagy része„
De te aztán nem ítélkezel meg persze nem is általánosítasz és veszel egy kalap alá majdnem mindenkit, meg te milyen megértő vagy, te mennyire elfogadó vagy, közben meg sehol semmi, hisz az irományod a totális ellentétjéről ad képet.
Úgy hogy ne add elő itt a Miss Tökéletest, aki semmit sem csinált és mi vagyunk a gonoszok és a sértődöttek, miközben te oktattál ki, hogy én nem értem a mentális problémás kommentet, ami minden gyermektelent leminősített, majd amikor válaszolok, akkor besértődsz és nekiállsz a segged a földhöz verni, hogy hát de mégis mi mit képzelünk magunkról, mert mi mind utáljuk a gyerekeket és bizony nekünk ezt KELLENE írnunk.. A stílus, na azzal volt a gond az ominózus kommentnél is, te pedig pártolod is mindezt, aztán csodálkozol, ha ez ellenszenvet vált ki másokból.
Azt pedig őszintén sajnálom, hogy a te életedben akkora problémát és szívfájdalmat okoz, hogy X meg Y többek között a túlnépesedés miatt nem szül, "hőst" csinálva magából, hogy a gyk-n kell patáliáznod miatta. Normális ember szimplán lekakálná, h ki milyen okból kifolyólag nem akar szülni!
Nem vagyok az édesed.
"Mondjuk ez részben megmagyarázza miért sértődtél meg ilyen szinten és miért szapulod azóta is minden erőddel a gyerekteleneket."
Mondja ezt az aki nagymagyarnak meg hősködő anyucinak titulálsz mindenkit aki már szült. Nézzél már magadba. Mi jogon vered a földhöz a popódat személyeskedésért, mikor most beszéltétek meg egymás között hogy a szült nők milyen önzők?
Amúgy meg másolj már be nekem egy tőlem származó kommentet amiben én a gyerekteleneket szidom.
Értem én hogy olyan ostoba vagy hogy nem tudsz különbséget tenni magad között meg más gyerektelenek között de ez már legyen a te problémád.
És nyugodtan gúnyolódhatsz meg kérhetsz számon bármit nem egy nem kettő kérdés volt már itt a gyk-nahol rajtam kívül rengeted jó érzésű nő és anya szólt be a kérdezőnek, aki számon merte kérni a nőkön miért nem szülnek, pedig fogy a magyar. Ebből az "utálják a gyeremekteleneket, a szemét gyerekesek" semmi nem igaz, ti vizionáltok örökké bántást, és képesek vagytok az ég világon mindent és mindent magatokra venni, azt is amit nem nektek szántuk. Pont lekakilom hogy szerinte de ez nem így van én téged célzottan bántottalak, hidd azt. Ha neked ettől jobb lesz a napod.
Cserébe mutathatnál olyan topikokat ahol mocskosan gyűlölködő anyákat és gyerekeiket szapuló kis barátaidat világosítottad fel a rendes kommunikációról. Ja hogy olyan nincs.
Az egész amit itt leművelsz csak sértett hiszti, lejön a stílusodból a drágázásból, meg összes többi toporzékolásból, hogy még csak meg sem kiséreled megérteni annak a nyomorult 2 mondatomnak a lényegét. Mindent a szent gyerektelnek védelméért, akiket folyton folyton bántanak brühühühüh.
Te komolyan problémás lehetsz ha van időd és energiád már a sokadik kisregényt ideböfögni, aminek a 80%-át amúgy el sem olvasom.
Nem érdekel az agybajod.
Amúgy nem unod még a sok mi közöd hozzá, és miért toporzékolok rajta kérdéseket?
Miért neked mi a frász közöd van hozzá, hogy én kiről mit gondolok? Hogy miről mi a véleményem? Tudod én is nagyon sajnállak téged hogy neked ekkora traumát okoz az én véleményem, meg az hogy Kis Julcsiról mit gondolok amikor azt és azt írta.... ezt más le se xarná. De neeeem. Te itt kardoskodsz elméletben létező emberekért, úgy mintha én kb személyesen téged sértegettelek volna.
Egészen biztosan nem vagy komplett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!