Van olyan nő aki nem akar gyereket?
Miért nem?
Semmi féle képpen nem fogod magad meg gondolni?
Hány éves vagy?
Igen vannak. Ezeknek az embereknek mind mentális problémája van,mint fentebb is olvasható néhány komment,rögtön leszűrhető, hogy egy egészséges ember nem gondolkodik így.
A bolygót nem azzal károsítjuk, hogy szülünk,hanem rengeteg más dologgal,amiről nem sokan akarnak lemondani, csak sokkal jobban hangzik egy a túlnépesedés,meg bogygókárosítás duma. Nézzetek utána az ökológiai lábnyomnak,és lehet változtatni akinek valóban ez a fontos (aki ezzel a kamu dumával akarja kimagyarázni miért nem szül,az nem) többre tartom az olyat aki kerek perec kijelenti,hogy utálja a gyerekeket.
Persze, hogy vannak! Számtalan olyan nőt ismerek, köztük én sem akarok gyereket. Az előttem levők nagyjából minden okot leírtak. Azt viszont nem értem miért kell egyből mentális betegnek titulalni azt, aki nem akar gyereket?! Miért olyan elképzelhetetlen, hogy valaki nem vágyik éveken át tartó kialvatlansagra, hisztire, sírásra, idegessegre, stresszre??
Az ég világon semmilyen problémám nincs, ahogy a hasonlóan gondolkodó barátnőimnek sem, szimplán a hideg ráz a gyerekektől.. A túlnépesedés pedig egyébként nem egy kitalált, képzelt dolog, hanem valós jelenség, csak egyszerűbb másokat kritizálni, ahelyett hogy elfogadnánk és tiszteletben tartanánk a különböző véleményeket!!
Ja persze elbír ennyit a Föld..... egyelőre! Csak hogy végesek ám az erőforrások is, nem tartanak ki akármeddig.
És mégis mi a probléma az ember életmódjaval?! Azokéval, akik nem akarnak gyereket? Nem értem mégis mi az összefüggés a két dolog között.
Mi az, hogy hülyeségekkel “bújunk ki” a gyerekvállalás alól?! Eleve miért kéne kibújni alóla? Ez nem egy kötelező dolog, mindenkinek a magánügye.
Továbbá nem értem miért lenne hülyeség az a rengeteg indok, amiket itt felsoroltak, köztük én is: nem bírom a gyereksírást, nincs kedvem évekig éjszakázni, cserélni a sz*aros pelust, idegeskedni, stresszelni, kialvatlannak lenni. Rengeteg pénzbe kerül egy gyerek, amit jobb helyre is tudunk tenni speciel. Szeretjuk a munkánkat, szeretünk a férjemmel utazgatni, világot látni, mindezt gyerek mellett jó ideig nem lehet. Továbbá türelmetlen vagyok, nincs idegrendszerem egy folyton folyvást bőgő újszülötthöz. Ja es arról ne feledkezzünk meg, h 9 hónapon át nő benned egy gyerek, a tested megváltozik, utána pedig jön az iszonyat fájdalommal járó szülés, amivel a saját testi es lelki épségemet kockáztatom. Valahogy ezekre nem vágyom, nem tenném ki magam szant szándékkal ekkora fájdalomnak. És még lehetne folytatni a listat. Ezek az indokok és érvek miért lennének hülyeségek?! Ez az igazság, sokan ezek miatt nem vállalnak gyereket, nincs ebben semmi hülyeség, és nem bújunk ki semmi alól, hisz gyereket szülni továbbra sem kötelező feladat.
Az életmód pedig továbbra sem értem miért jött ide, nem az volt a kérdés h kinek mi a gond az életmódjával. Mindenki él, ahogy akar.
Plusz csak azért mert nem akarok gyereket, még nem gyűlölöm őket! Szimplán nem csípem annyira a babákat, h én magam is akarjak egyet..
Utolsó nem érted mire cèlzott az előző.
Az a hülyeség, hogy a túlnépesedésre fogjátok, holott az általad felsorolt indokok miatt nem akartok gyereket. Ami nem baj amúgy, de akkor ezt kell mondani, írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!