Van olyan nő aki nem akar gyereket?
Miért nem?
Semmi féle képpen nem fogod magad meg gondolni?
Hány éves vagy?
Bagyon sokan vannak
Ki ilyen
Ki olyan okból
A barátnőm (30)azt mondja h "élni akar"
Nem szeretne felelősséget vállalni, csak önmagáért.
A saját életét élni, önmaga lenni.
Úgy gondolja gyerek mellett ezt nem lehet (elsősorban anya vagy)
És igazából nem szereti a gyerekeket. Idegesíti őt a sírás, hiszti, és az értelmetlen, összefüggéstelen magyarázás
Már 3 éve férjnél van. A férje is így vélekedik.
A kolleginám (32)egyszerűen csak nem akarja a szabadságát feladni. Ő az egyedülállóság híve. Egy pár hónapig elvan egy pasival, aztán ráun, keres másikat. Közben a maga ura. Nem szól bele senki abba amit csinál. Nem kell alkalmazkodni senkihez.
Egyik barátnőm 33, ő azért nem akar, mert nem akarja a felelősséget. Nem tudna egész nap pelenkázni meg gagyorászni, a macskáját is kizárja az erkélyre, ha az felébreszti éjjel. Az ő szavaival élve nem neki való.
Másik barátnőm 35, ő úgy van vele, hogy sosem jött az érzés, hogy vágyna a babára. Muszájból meg, hogy jaj, mindjárt kiöregszem, minek.
Közülük az első (szerintem!) nem fogja meggondolni magát, a másodiknál még van rá kis esély.
Egyik barátnőm sem akar, én sem akartam, aztán teherbe estem és nem volt szívem elvetetni. Hàt nagy hiba volt nem vèdekezni!
A gyerek szinte csak gonddal jàr, azért a kis jóért meg nem éri meg elcseszni az életet
Egyik közeli ismerősöm, 30 körüli.
Nem szereti a gyerekeket, és karrierista. Szerintem ezzel mindent elmondtam :)
7-es iszonyúan sajnálom szrencsétlen gyerekeidet.
Már hány válaszon keresztül sírtad el menynire utálod, hogy vannak??
Francért szaporodik az ilyen? A jövő érzelmi sérültjeit neveld épp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!