Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha az egyik fél nem akar...

Ha az egyik fél nem akar gyereket akkor hogyan tovább?

Figyelt kérdés
van két szép gyerekenk szeretnék mégegyet, de párom nem vevő rá :( szomorú vagyok emiatt sex sincs köztünk, félek hogy rámegy a kapcsolatunk...
2016. aug. 16. 15:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
Ez esetben elfogadod, hogy nem lesz több gyereketek
2016. aug. 16. 15:06
 2/18 anonim ***** válasza:
70%
Mit mond, miert nem szeretne? Miert nem szexeltek ettol fuggetlenul?
2016. aug. 16. 15:08
 3/18 A kérdező kommentje:
nincs indoka nem és kész! közömbös lettem számára
2016. aug. 16. 15:12
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
Mi az, hogy nem akar?? Már van kettő! Nem akar harmadikat! Azért nem mindegy. Lehet, hogy ő gondolkodik reálisan!
 5/18 Andizsuzsi ***** válasza:
93%

Ilyenkor az ember kompromisszumot köt. Szex gondolom azért nincs, mert a férj fél, hogy "becsúszik" az a gyerek mégiscsak, illetve ha ez állandó vitatéma, akkor kedve se sok van hozzá.

Ha a két ember nem tud kompromisszumot kötni, akkor pedig mennek kétfelé, és a mindenáron harmadik gyereket akaró keres hozzá másik partnert.

Ez elég drasztikusan hangzik, de ez van.

6/18 anonim ***** válasza:
46%
Tisztázni, hogy miért lettél közömbös számára, de semmi baj nincs azzal, hogy nem akar még több gyereket. Nem értem, hogy újabban sok nő miért akar mindnáron babázni?
2016. aug. 16. 15:14
 7/18 anonim ***** válasza:
80%
Ezt o mondta, hogy kozombos lettel szamara? Mert itt akkor az, hogy nem akar harmadik gyereket kb a legkisebb gond. Amugy jo a kapcsolatotok, szoktatok beszelgetni?
2016. aug. 16. 15:18
 8/18 anonim ***** válasza:
85%
Ha közömbös lettél számára,akkor miért akarsz tőle még egy gyereket? Hány évesek vagytok? Honnan tudod, hogy közömbös vagy számára?
2016. aug. 16. 15:19
 9/18 anonim ***** válasza:
80%

ha a másik fél nem akar, akkor két gyerekes boldog anya vagy és leszel.

mondjuk nem értem, ha már nem szeretitek egymást, hogy merülhet fel még egy gyerek?

2016. aug. 16. 16:08
 10/18 A kérdező kommentje:
27 és 35évesek vagyunk... nagy családot szerttünk volna. beszélgetés nem igazán... mostanába nem érdekli semmit... talán tényleg jobb lenne külön.
2016. aug. 16. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!