Ha az egyik fél nem akar gyereket akkor hogyan tovább?
Figyelt kérdés
van két szép gyerekenk szeretnék mégegyet, de párom nem vevő rá :( szomorú vagyok emiatt sex sincs köztünk, félek hogy rámegy a kapcsolatunk...2016. aug. 16. 15:02
1/18 anonim válasza:
Ez esetben elfogadod, hogy nem lesz több gyereketek
2/18 anonim válasza:
Mit mond, miert nem szeretne? Miert nem szexeltek ettol fuggetlenul?
3/18 A kérdező kommentje:
nincs indoka nem és kész! közömbös lettem számára
2016. aug. 16. 15:12
4/18 anonim válasza:
Mi az, hogy nem akar?? Már van kettő! Nem akar harmadikat! Azért nem mindegy. Lehet, hogy ő gondolkodik reálisan!
5/18 Andizsuzsi válasza:
Ilyenkor az ember kompromisszumot köt. Szex gondolom azért nincs, mert a férj fél, hogy "becsúszik" az a gyerek mégiscsak, illetve ha ez állandó vitatéma, akkor kedve se sok van hozzá.
Ha a két ember nem tud kompromisszumot kötni, akkor pedig mennek kétfelé, és a mindenáron harmadik gyereket akaró keres hozzá másik partnert.
Ez elég drasztikusan hangzik, de ez van.
6/18 anonim válasza:
Tisztázni, hogy miért lettél közömbös számára, de semmi baj nincs azzal, hogy nem akar még több gyereket. Nem értem, hogy újabban sok nő miért akar mindnáron babázni?
7/18 anonim válasza:
Ezt o mondta, hogy kozombos lettel szamara? Mert itt akkor az, hogy nem akar harmadik gyereket kb a legkisebb gond. Amugy jo a kapcsolatotok, szoktatok beszelgetni?
8/18 anonim válasza:
Ha közömbös lettél számára,akkor miért akarsz tőle még egy gyereket? Hány évesek vagytok? Honnan tudod, hogy közömbös vagy számára?
9/18 anonim válasza:
ha a másik fél nem akar, akkor két gyerekes boldog anya vagy és leszel.
mondjuk nem értem, ha már nem szeretitek egymást, hogy merülhet fel még egy gyerek?
10/18 A kérdező kommentje:
27 és 35évesek vagyunk... nagy családot szerttünk volna. beszélgetés nem igazán... mostanába nem érdekli semmit... talán tényleg jobb lenne külön.
2016. aug. 16. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!