Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha az egyik fél nem akar...

Ha az egyik fél nem akar gyereket akkor hogyan tovább?

Figyelt kérdés
van két szép gyerekenk szeretnék mégegyet, de párom nem vevő rá :( szomorú vagyok emiatt sex sincs köztünk, félek hogy rámegy a kapcsolatunk...
2016. aug. 16. 15:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

Nem is ertem hogy miert tema a 3. gyerek, mikor ti egy rossz hazassagban eltek. Miert akarsz tole meg egy gyereket igy? Akiben felmerul, hogy "talan jobb lenne kulon", ott mar nem kicsi a baj. Ilyen kapcsolatban termeszetesen az a normalis, ha az ember nem akar gyereket. Legyen az az elso vagy a harmadik.

Probaljatok helyrehozni a kapcsolatotokat?

2016. aug. 16. 16:49
 12/18 A kérdező kommentje:
igen probáljuk...legalábbis én teszek érte..de felőle tehetnék bármit nem érdekli.szinte haza se jár...anyuka szeret beleugatni a kapcsolatba és inkább az anyjánál van...hanyagolva persze a másik kettőt is.
2016. aug. 16. 16:59
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

Ha ennyire szr a helyzet,te minek akarsz még egy gyereket??

Elég,ha két gyereket kell majd egyedül nevelned,nem?

Mióta tart ez az állapot köztetek?

2016. aug. 16. 17:31
 14/18 A kérdező kommentje:
Kb 8 honapja van ez ...
2016. aug. 16. 17:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Ulj le vele egy este, amikor jo kedve van, miutan elaludtak a gyerkocok. Es beszeljetek kerek perec, hogy mik a gondok es hogy hogyan lehetne helyrehozni. Ki mit hajlando tenni ezert. Akar parterapiara is elmehetnetek. De a legfontosabb az a kerdes, hogy egyaltalan akartok-e barmit annak erdekeben tenni, hogy javuljon a helyzet.
2016. aug. 16. 18:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Valami változás a viselkedésében??
2016. aug. 16. 18:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Közöttünk is volt vita a 3. gyereknél.. de azért a szex működött,szerettük egymást,és pár hónap alatt nem ábrándult ki belőlem..csak ezért,mert nem egyeztük ebben a témában. Anyuka? Nálunk az dumálta teli a fejét konkrétan,pedig jól éltünk,élünk,meg van mindenünk,nincs hitel,szerelem van...szóval a mama szemétkedett.Viszont gyanús nekem ez a hirtelen változás a férjednél.Nem akarok bogarat ültetni a füledbe,de nekem az a meglátásom lehet van valakije...és máshoz jár nem az anyjához. Ennyire hirtelen ha szeretünk valakit nem tudunk kiábrándulni! Ha csak nem jött egy harmadik fél aki vígasztalja "szegény" embert.. :/ De ne legyen igazam!
2016. aug. 16. 19:04
 18/18 A kérdező kommentje:
Anyjahoz jar ezer szazalek .. nincs semkije... hat nem tudom
2016. aug. 17. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!