Van olyan nő aki nem akar gyereket?
Miért nem?
Semmi féle képpen nem fogod magad meg gondolni?
Hány éves vagy?
A 29es leírta helyettem köszi :)
A föld tulnépesedését itt egy ember írta,amufy meg tömegek szajkózzák. Erre írtam az ökológiai lábnyomot...mar ha tényleg meg akarjuk óvni a bolygot.Aki hosszan kifejtette miért nem,az tök rendben van.
Nem tudom 69%-os miért kell ilyen stílusban válaszolni. Én nem csesztettem senkit azért, mert nem akar gyereket.
De akár tetszik akár nem, ez egy elég hihetetlen indok, mondjuk úgy sok meg plusz egy, de nem mérvadó. Én olyan embert még nem láttam, aki azt mondta volna, minden vágyam hogy szülő legyek, de elengedem ezt a vágyam, mert sok ember él már így is. Ezt inkább azok az emberek szokták hangoztatni, akik nem akarnak gyereket más okokból, de mellette még piedesztálra is akarják magukat emelni. Mert az magában már nem elég, hogy utálom a gyerekeket aztán kész. Pedig hidd el, azt is megérti mindenki.
Na ennyi. Nem tudom miért nem lehet ezt normálisan előadni amúgy. Ez egy kérdés, ha nem tetszik nem kell rá válaszolni.
Mi is a problémád utolsó? Én normálisan válaszoltam, az már nem az én bajom, hogy te a szívedre vetted..
Ti jöttök azzal, hogy a föld túlnepesedese, mint indok csak egy hülyeség és inkább meg kéne mondani, hogy utáljuk a gyerekeket... holott továbbra is csak egyetlen egy ember említette meg ezt az indokot több másik mellett, valamint nagyjából már 2-3x leírtam, hogy nem utáljuk (legalábbis én nem és más se nagyon írt ilyet) a gyerekeket! Rengeteg mindent felsoroltunk, mint érv, de ti csak végletekben vagytok képesek gondolkodni: valaki vagy azért nem vállal gyereket, mert utalja őket vagy mert a föld túlnépesedett...(??) Nem is értem miféle logika az, hogy aki nem akar gyereket az biztosan utalja őket és lovagoltok azon, hogy mi miért nem ezt írjuk. Hát talán, mert nem erről van szó, de ti mindenképp ezt akarjátok súlykolni.
Igen, ez valóban egy kérdés, amire jó néhányan válaszoltak normálisan, indokokat felsorolva, ellenben egyesekkel, aki szerint mind mentális beteg, aki nem akar gyereket a föld túlnépesedésre hivatkozva, továbbá az indoka csak egy hülyeség, amivel “ki akar bújni” a gyerekvállalás alól, mintha az csak valami kötelező dolog lenne. Szóval én is ennyit tudok mondani: ha nem tetszenek a normális, kérdésre felelő válaszol, nem kell ideírni, hanem tovább lehet görgetni..
Igen itt egy ember írta a túlnépesedést, máshol meg többen. Gyakori indok ez, szerinted mi honnan szedjük? Mert csapból is ez folyik, pláne a gykn. Hogy a gyerektelenek a hősök, mert nagy áldozatok árán nem szülnek.
Nem mondtam egy szóval sem, hogy nem létező probléma. Olvass már kérlek. Igen létező de aki akar gyereket nem ez miatt gondolja meg magát. Aki meg amúgy sem az ne álszenteskedjen már hogy ő nagy kegyesen nem szül.
Problémád meg max neked van. Szerintem szépen leírtam, hogy mire gondolhatott az előtted író, meg hogy semmi bajom azzal ha valaki nem szül, te meg felkaptad a vizet hogy mi min lovaglunk. Te vergődsz basszus nem én.
Ha meg valaki olyat ír ami nem tetszik puffogj azzal.
A túlnépesedés valós probléma, Európában is - más kérdés, hogy itt megállt a népességrobbanás, mely még az ipari forradalommal kezdődött.
A túlnépesedés miatt tényleg aggódók közül pedig két embertípussal találkoztam eddig.
1. Szeretne gyereket, és vállal is - de a cselekedete hatását szem előtt tartva 1 (maximum 2) gyereket.
2. Nem érdekli a gyerek téma, vagy nem elég vonzó számára az anyaság (több negatívumot lát benne, mint jót) vagy számtalan nem szereti a gyerekeket, nagyon nem akar gyereket. Itt a túlnépesedés egy újabb pont a "miért nem" listán.
...és van még egy verzió, ami a gyakorlatban olyan ritka, hogy személyesen nem is ismerek ilyet a környezetemben: aki nagyon szeretne gyereket, és nagyon komolyan veszi a túlnépesedést is - ezért örökbefogad egy jobb sorsra érdemes gyereket.
De ez tényleg elenyésztő töredék.
#34: Aha, tehát a helyzet az, hogy itt a kutya nem írta egy szóval sem, hogy nagyin szeretne gyereket, de azért nem szül mert jaj a túlnépesedés, mégis ezen megy a huza-vona. Fel lett sorolva millió és egy dolog, de egyetlen dolgon kell fennakadni, amiről itt még csak szó sem volt. Jó néhányan olyan kérdést olvastam, ahol ez volt a téma, hogy ki miért nem akar gyereket és meglepő módon egyetlen egy sem írta azt, hogy ő csak is kizárólag azért nem szül, mert sokan vagyunk a Földön, pedig mennyire szeretne amúgy. Feltűnt hogy a kérdés arról szól, aki NEM is akar egyébként sem gyereket? És nem arról, aki akar csak valamiert még sem szül. Igen volt, aki írta más kérdéseknél a túlnépesedést TÖBB másik érv mellett és eleve olyanról volt szó, aki amúgy sem akart gyereket. Ezt tényleg ilyen nehéz felfogni?!
Látszik a megvetés az írásodból, hogy nem kell előadni, hogy ő egy hős, aki nagy kegyesen nem szül. Ki a fene állította be magát hősnek, amiért nem szül többek között a túlnépesedés miatt is?? Ezt csak te hallucinalod ide, senki nem csinált magából hőst. Ja és még valami: neked miért is faj egesz pontosan, ha valakinek tegyük fel valóban az az egyetlen indoka a gyerek ellen, hogy így is sokan vagyunk már a földön? Mert ezt valahogy nem értem. Mindenkinek magánügye, hogy miért szül vagy miért nem!
A vizet pedig nem én kaptam fel, én eddig is normálisan írtam le mik az érveim a gyerek ellen, de elnézést ha nem hagyom szó nélkül, hogy valaki olyanokat írjon, hogy az ilyen ember mind mentális beteg, az indokait pedig hülyeségnek titulálja és még jól ki is kérje magának!
Eleve nem a te kommentedre reagáltam, nem értem akkor hol a gond.
Figyu ez egy fórum, ahhoz szólok hozzá, amihez akarok, bocsi már hogy nem kérek külön engedélyt.
Neked meg nem tudom miért olyan nehéz felfogni, hogy tele a padlás EGYÉBKÉNT a nagy "Föld védő" emberekkel, és ez kapcsán jegyeztem meg amit, a 66%-os válaszolóval egyetemben.
A kérdésedre pedig hogy engem miért zavar? Nos azért zavar kérlek szépen, mert ezeknek a fotelharcosoknak a nagy része (nyugi nem feltétlenül te, akinek nem inge...), képtpofára tömi heti szinten a rendelt kaját a papír dobozából, a wc-re is autóval jár, illetve halmomra issza meg az ásványvizet, és az üdítőt, ami után pet palackok tömkelege marad, amit nemes egyszerűséggel ki vág a fenébe. És akkor vissza kanyarodunk oda, hogy le merted hurrogni a korábbi válaszolót, hogy mégis mi baj lenne az emberek életmódjával? Nos kérlek szépen, pont ez. És akkor az ilyenek tolják a nem szülök mert megmentem a Földet, bezzeg te kezdetű ökörséget. Így már világos?
Igen,képzeld én felfogtam hogy senki nem írta azt itt, hogy CSAK azért nem szül mert jajj a túlnépesedést, de mint írtam ilyen egyszerűen nincs is!! De ha már nem akar gyereket, akkor ezt az indokot még véletlenül sem kéne felhozni, mert álszent hatást kelt. Nem, nincs bennem semmi megvetés hidd el, de most ne akard már nekem vagy bárkinek megmagyarázni, hogy ezeknek az embereknek bármilyen áldozattal jár nem szülni, holott amúgy sem tennék. Ez nem lekezelés, hanem tény.
Szerintem elkerülte a figyelmedet ez itt:
“Igen vannak. Ezeknek az embereknek mind mentális problémája van,mint fentebb is olvasható néhány komment,rögtön leszűrhető, hogy egy egészséges ember nem gondolkodik így.”
Ezen mégis mi a frászt akarsz magyarázni már kommentek óta? Erre reagáltam, ez volt az a komment, ami mellett nem tudtam szó nélkül elmenni. A 66%-os szerint minden embernek, aki nem akar gyereket mentális betegsége van és nem egészséges! Milyen ember beszél így ismeretlenekről, csak mert nem ért velük egyet?! És te még ezt akarod magyarázni és lovagolsz a témán, miközben egy ilyen undorító hozzászólás “robbantotta ki” az egészet. Szerinted én vagyok az, aki nem értette meg mit is írt a roppant kedves 66%-os, szerintem meg te nem látod a fától az erdőt...
Amúgy bírom, hogy a magadfajták milyen remek emberismerők, tudják hogy vadidegenek, akik nem akarnak gyereket bizonyos okokból, milyen életet élnek vagy épp nem élnek. :) Áruld már el honnan tudod, hogy ezek az emberek heti szinten rendelt kaját tömnek magukba, mindenhova kocsival jarnak és társaik? Egyből az előítélet, na az megy. Ujjal mutogatás, az is csillagos ötös. Azt viszont továbbra sem értem, neked ehhez mi közöd? Ha valaki azzal magyarázza, hogy a föld túlnépesedése miatt nem akar gyereket, hát szíve-joga, de látszik h te nem vagy képes ennyiben hagyni, vergődsz már mióta, csak hogy szidhass itt általad nem ismert embereket egy olyan témát illetően, amirol itt még csak szó sem esett! Mindenki olyan életet el, amilyet akar. Ha neked nem tetszik, az egyéni szoc.problemad, de akkor te se add már itt elő a nagy megértőt, miközben minden hsz-edben ítélkezel. Vagy te talán soha nem ettél rendelt kaját, ugye? Nem utaztal buszon, soha nem ültél autóban és műanyag palackból sem ittál, ugye? Vagy talán neked szabad, mert te nem fogod a gyerek nem vállalását a föld túlnépesedésére? Azt pedig, hogy az általad felsorolt állítólagos életmód, amit elvileg minden szóbanforgó ember él, miféle összefüggésben van azzal, hogy sokan vagyunk a Földön, nem igazán értem, de nem is várom, hogy levezesd, mert nyilván az is csak hasonló előítélettel és megvetéssel lenne fűszerezve.
Őszintén sajnállak, amiért számodra ekkora “traumát” okoz, hogy valaki azt meri mondani többek között azért nem szül, mert sokan vagyunk már így is. Csak téged minősít, ha szerinted ezek az emberek egytol-egyig azért állítanak ilyet, hogy hőst csináljanak magukból. Azért megnézném azokat az említett kérdéseket, ahol elvileg jó sok válaszoló írt olyat, hogy csak és kizárólag azért nem szül, mert valós problémának érzik a föld túlnépesedéset, pedig egyébként aztán álmaik netovábbja lenne egy gyerek.. (az itt levő ellentétről meg ne is beszéljünk inkább)
Hallod te kezeltesd magad mert ez a sorozatos dühkitörés baromi gázos. Nem szidtam senkit.
Olvasd már el a 29-et:
"Utolsó nem érted mire cèlzott az előző.
Az a hülyeség, hogy a túlnépesedésre fogjátok, holott az általad felsorolt indokok miatt nem akartok gyereket. Ami nem baj amúgy, de akkor ezt kell mondani, írni."
Ha neked így néz ki egy olyan ember aki itélkezik, meg szid akkor veled hatalmas problémák vannak. A mentális beteges dolgot nem én írtam, neked ezen mi nem világos? Szapuld azt aki beszólt. Én nem erre a részére reagáltam, csak kiegészítettem a 66%-os erre vonatkozó gondolatait. Nehéz felfogni?? Arról már nem én tehetek, hogy te mint egy idegbeteg itt tombolsz 2 kvma mondaton.
"áruld már el honnan tudod, hogy ezek az emberek heti szinten rendelt kaját tömnek magukba, mindenhova kocsival jarnak és társaik? Egyből az előítélet, na az megy."
Jajj ez olyan ééédi. Igen előitélet az, hogy napi szinten emberek közzött élek, járok kelek, dolgozok, és pontosan tudom milyen is az a fogyasztói társadalom. Igen az utakon qva nagy dugók vannak nap mint nap, és igen az emberek dobozokba rendelik a munkahelyükre a kaját, vagy elvitelre kérik a kantinból fel az irodába. De igeeen tudom, te nem látsz semmi ilyet, te valami elvarzsolt univerzumban élsz így 2019-ben is ahol ez az egész nem is létezik. Nyisd már ki a kis szemeidet, vagy elaglább ne nézz hülyének magad körül mindenkit.
Személyeskedős kérdésedre pedig, képezld ültem már autóba de inkább tömegközlekedek, szoktam főzni, amit többször felhasználható dobozokba viszek be magamnak benne az ebéddel. Nem iszok ásványvizet. És mielőtt belémkötnél ezt az egészet csak azért írom le mert idegbajosan nekem estél hogy bezzeg tuti én is. Én nem emelem magam ez miatt semmilyen piedesztálra. És igen, ami igaz igaz, nem is én vernyákolok a Föld pusztulásán. Na ehhez mit szólsz?
Én meg a magadfajtát bírom, aki olyan rohadt fontosnak hiszi magát, hogy biztos mindenki azon rugózik hogy miért nem szül. Elárulom rohadtul nem érdekel miért nem szülsz de hogy egy nyamvadt fórumon nem lehet veletek társalogni, mert ti szegény áldozatok vagytok akiket miiiinenki bánt, na az nonszensz.
De azért a gyerekvállalás kategórába dühöngsz ami külön vicces.
Szedjél magnéziumot.
"Azért megnézném azokat az említett kérdéseket, ahol elvileg jó sok válaszoló írt olyat, hogy csak és kizárólag azért nem szül, mert valós problémának érzik a föld túlnépesedéset, pedig egyébként aztán álmaik netovábbja lenne egy gyerek.. "
Tanulj már meg szöveget értelmezni. Épp azt írtam hogy ilyen nincs!!!! Akinek minden vágya a gyerek, az fog is vállalni. Épp ezért aki a Földdel jön, az nem is akar amúgy sem, csak milyen jól mutat már az indokok között az, hogy bezzeg a bolygónk, és mi legalább megvédjük.
Ez a mi közöd hozzá is érdekes. Miért neked mi közöd más véleményéhez? Te habzó szájjal pattoghatsz itt nekem, de hozzád egy szót se, mi? Ez olyan jó kis fótumozós mentalitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!