Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem vagyok anyának valo, de...

Nem vagyok anyának valo, de mit lehet így tenni?

Figyelt kérdés

6 éve kezdődött a dolog. Akkor született a lányom. Kezdetben azt hittem, hogy csak múló problémákkal kell szembenézni (nagyon hasfájós és borzasztóan nem alvós, tobbemberes baba volt, neurológiára is elvittem ahol idegrendszeri éretlenséget állapítottak neg).. 3 evésen se aludt jól, mikor egy rosszul felhelyezett spirál után terhes lettem. Gondoltam másodszorra nem történhet ez meg. Most másfél éves a kisfiú. Nem alszik, rossz evő és iszonyat hisztigep.

A gyerekkel kapcsolatos feladatokat természetes, hogy ellátom, mert vállaltam.

De sajnos annyira kimerülök hogy szinte folyton szalad a háztartás, nullá segítségem és a férjemre se számíthatok, mert külföldön kamionozik.

A begolyozas szélén állok már lassan. Enidom nulla, sport semmi, kikapcsolódás semmi. A nagyszülők dolgoznak és különben sem nagyon érdeklődőek a gyerekek felé.

Őszinte leszek, iszonyatosan megbántam hogy anya lettem. Jövőre megyek vissza dolgozni, de nem tudom hogy. Mit teszek ha bármi közbejön, betegek. Úgy érze. Felőröl ez az egész és ki tudnék szaladni a világból. Bébiszitterre nincs pénzünk, bölcsibe mifelénk csak az mehet, aki dolgozik is. Nagyon sok lett a törlesztőnk..

Van megoldás?:(

2019. márc. 22. 18:28
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
93%

Segítsége most sincs. Ebben a tekintetben nem változna semmi. Ha ket hetente megjön a férj és akkor meg őt is körbe kell ugràlnia, már ennyivel kevesebb lenne a dolga és ennyivel is több ideje jutna másra.

A gyerekeket meg két hetente elvinné az apjuk láthatásra-meg is van az énidő. Ha teljes hétvegére viszi, abszolút. De ha csak pár órára máris megoldódott az összes probléma egycsapásra.

2019. márc. 23. 13:36
 32/35 anonim ***** válasza:
91%
A válás szerintem nagyon rossz tanács. Inkább meg kellene próbálni helyrehozni ezt a kapcsolatot.
2019. márc. 23. 15:06
 33/35 anonim ***** válasza:
95%

'sipált' lehet ám, nem ő az egyetlen, aki mellette lett terhes és ne sipákolj, nem ez a kérdés

Kérdező, le vagy merülve, add bölcsibe és menj 6 órásra vissza.

2019. márc. 23. 15:08
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

#32 59% te sipákoló lószar! - tartsd meg a privijeidet a saját névjegyednek. Nem fogadok tőled privit, ne erőlködj.

Van, hogy spirál ellenére terhes lesz valaki, és továbbra sem ez a kérdés.

2019. márc. 23. 15:51
 35/35 anonim ***** válasza:
65%

Amúgy az nagyon rossz hozzáállás, hogy mitől lenne jobb, ha visszamenne dolgozni, hiszen így is alig van energiája a nap végén, nem még ha a melóban is helyt kell állni.

Ez egész egyszerűen nem így működik. Az a pár hónap, amíg 6 órában dolgoztam,életem legjobb időszaka volt. Ha bementem a melóba, élveztem, hogy felnőttek között vagyok, hasznos vagyok. Ha hazaértem, élveztem, hogy a gyerekemmel lehetek.

2019. márc. 23. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!