Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem vagyok anyának valo, de...

Nem vagyok anyának valo, de mit lehet így tenni?

Figyelt kérdés

6 éve kezdődött a dolog. Akkor született a lányom. Kezdetben azt hittem, hogy csak múló problémákkal kell szembenézni (nagyon hasfájós és borzasztóan nem alvós, tobbemberes baba volt, neurológiára is elvittem ahol idegrendszeri éretlenséget állapítottak neg).. 3 evésen se aludt jól, mikor egy rosszul felhelyezett spirál után terhes lettem. Gondoltam másodszorra nem történhet ez meg. Most másfél éves a kisfiú. Nem alszik, rossz evő és iszonyat hisztigep.

A gyerekkel kapcsolatos feladatokat természetes, hogy ellátom, mert vállaltam.

De sajnos annyira kimerülök hogy szinte folyton szalad a háztartás, nullá segítségem és a férjemre se számíthatok, mert külföldön kamionozik.

A begolyozas szélén állok már lassan. Enidom nulla, sport semmi, kikapcsolódás semmi. A nagyszülők dolgoznak és különben sem nagyon érdeklődőek a gyerekek felé.

Őszinte leszek, iszonyatosan megbántam hogy anya lettem. Jövőre megyek vissza dolgozni, de nem tudom hogy. Mit teszek ha bármi közbejön, betegek. Úgy érze. Felőröl ez az egész és ki tudnék szaladni a világból. Bébiszitterre nincs pénzünk, bölcsibe mifelénk csak az mehet, aki dolgozik is. Nagyon sok lett a törlesztőnk..

Van megoldás?:(

2019. márc. 22. 18:28
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
78%

Amúgy nyilván veled szeretne játszani,az nem hiszti,ha téged kér. A 6 éves miért nem foglalja le egy fél órára,míg te elpakolsz? Vagy fürödsz? Vagy tornázol? Miért nem tornáztok együtt?

Ne haragudj,de -amellett hogy megértelek és igazat is adok-a te hibád is a dolog. Nem anyának nem vagy jó,hanem nem tudod kezelni őket. Vedd lazára és csináljatok mindent együtt. Ez miért nehéz?

2019. márc. 22. 19:05
 12/35 A kérdező kommentje:

Nem tudom a hát ebedre bízni, folyton az összeveszés megy, mert egymást zavarják. Persze van amiben segít a nagy, de nem tudom neki kiadni,hogy kösse le egy kicsit. És nem is egészséges dolog a gyerekre ilyen terhet tenni.

Nem nevelnem? Hát a nagy elpakol maga után, készülünk az iskolára, figyel a picire hogy nehogy a szájába vegyen valamit míg pisilek. Ennyi.. roviden

2019. márc. 22. 19:13
 13/35 A kérdező kommentje:
Szar a telóm, bocsánat..
2019. márc. 22. 19:14
 14/35 anonim ***** válasza:
55%

Én a nagyot befognám segiteni. Nekem 6 a nagy, imád segiteni port töröl, porszivozik ahogy tid, elpakol, segit teregetni, adogatja a tiszta edenyeket a szaritobol, ruhapakolasnal is segit. Élvezi, hogy feladatokat adok neki, es vegre tudja hajtani.

A kisebb csak 2 hos, o jobban igenyli a tarsasagom, mint a nagy ennyi idosen, de abba is bevonom a nagyot. Szeret furdetesnel ott lenni, beszelget vele, szoval igyekszem jatekosra fogni a dolgot.

Amugy a helyedben beiratnam a kicsit bolcsibe, te pedig visszamennel mondjuk 6 oraba. Felnottek kozt lennel, es lekotne.

2019. márc. 22. 19:18
 15/35 A kérdező kommentje:
Ó nagyon jó hogy ily3n ügyes, jó ilyet hallani
2019. márc. 22. 19:23
 16/35 anonim ***** válasza:
0%

egy rosszul felhelyezett spirál után terhes lettem.

Jaja...

2019. márc. 22. 20:14
 17/35 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó! Most nem ez a lényeg.
2019. márc. 22. 20:20
 18/35 anonim ***** válasza:
96%
Az egyik oviba, a másik bölcsibe és bár persze szent magánügy, de tuti biztos, hogy nem szoptatnék álomba egy másfél éves nagy gyereket. Nem csoda, hogy készen vagy, túl sokat vállalsz.
2019. márc. 22. 20:37
 19/35 anonim ***** válasza:
88%

Azért akik nagyságosuraznak, vegiggondolták egy percig is, mit jelent kamionosnak lenni külföldön? Levezet több ezer kilométert egy nap 100%koncentráció, gondolom alszik a fülkében egy parkolóban miközben figyeli nem e törik fel a kamiont, eszi a konzervet. Én legalábbis egy kamionost sem ismerek aki hotelben száll meg vagy étteremben eszik. Az úton izgul elér e parkolóig mert tachográf kegyetlen dolog nem érdekli hogy dugó volt. Migránsokat sem hogy a kamion nem vonat. Oh hányan meseltek Calaisban felnyitották a kamiont bent voltak 10-en, az árura sz..rtak, hu..oztak.

Két hetet lehúz így nagyságosúr és akkor szolgalja ki magát, lassa el a gyerekeket és mosson. Most komolyan?

Egyébként gondolom nem vigasz de akik így élnek sajnos mindenhol problema ket végigdolgozott hét után mindket fel joggal tartana igényt a pihenőre, ami nyilván nem lehetséges. Ha ti legalább nem veszekedéssel töltitek ezt az időt, már nagyon jó a helyzetetek és kapcsolatotok.

Tuti hogy nagyon jó édesanya vagy, ezt felejtsd el hogy nem. Nem azért látod el a gyerekeket mert "vállaltad" meg ha most így is érzed. Jobb lesz 1 év múlva kicsikét, 2 ev mulva még jobb lesz. A gyerekek is közelebb fognak kerülni egymáshoz. Ez a hat-1,5 év nagyon rossz párosítás é nagyon nehéz korszak.

2019. márc. 22. 20:38
 20/35 anonim ***** válasza:
11%
Hazat eladni, most azert eleg jo az ingatlanpiaci helyzet, hitelt betorleszteni, elmenni alberletbe, felretenni, te kozben tanulhatnal jobban fizeto, rugalmas szakmat (pl. informatikan belul rengeteg minden van, nagy resze gyorsan elsajatithato, meg kell nezni, hol tudotok jo aron szerzodeses alberletet talalni min. 3 honap felmondasi idovel, es odamenni, ahol a munka van. Kozben fizetni babysittert a megmarado penzbol, hogy ne kattanj be, vagy dolgozni menni, es a kisebbet is kozossegbe adni. Ajanlom a kiszamolo.hu bejegyzeseinek olvasgatasat, hogy hogyan lrhet ebbol a hitelcsapdabol kiszabadulni, nagyon sokaknak sikerult.
2019. márc. 22. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!