Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezért a megjegyzésért ezt kapom?

Ezért a megjegyzésért ezt kapom?

Figyelt kérdés
Szóval kaptam egy képet egy kicsi babáról,aki tündéri teremtmény.Hason feküdt még nincs 8 hónapos.A kezében volt egy 1 literes cola(kevés volt az alján még a colából),amely a kisbaba szájában volt(a kupakos része).Annyit irtam,hogy jó lenne ha már nem adnának a kis kezébe colás üveget, mert mindenki fogdossa,tehát nem higiénikus.Erre azt kaptam,ha mindig mondok valamit,(ami nem igaz)akkor már nem küldenek képeket.Tényleg nem szoktam semmi olyat mondani, nagy ritkán,ha tényleg nem látok valamit célszerünek.
2019. márc. 21. 12:31
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
78%
A gyerekorvos a nagypapa. Na innentől az sem mérvadó. Hisz a vére, szóval alap higy elfogult. De nem baj, itt mindenki egyöntetűen mondja hogy okoskodó vagy, de azért is mondod hogy nem. Akkor mit akarsz? Mit vársz? Az a baj az idősekkel, hogy makacsok. Kikérik mások véleményét de csak azért hogy akkor is a sajátjukat fújják. Borzasztó makacsság jön együtt a korral, plusz ez az én mindent tudok mert idősebb vagyok mentalitás. Lehet hogy valaki idősebb de ettől még nem biztos hogy mindent jobban tud. És ha már valaki annyira idős és tapasztalt és állítsa szerint BÖLCS, akkor értse meg szépen hogy ő úgy nevelte a gyerekét ahogy akarta, de a gyerekének is joga van ahhoz, hogy úgy nevelje a sajátját ahogy akarja. És ez a legnagyobb konfliktus forrás általában a szülők és nagyszülők között, mert ezen a nagyszülők nem tudják túl tenni magukat. Pedig muszáj lesz ha nem akarod hogy tőled is 800 kmre költözzenek majd, ahogy egyik válaszoló is írta.
2019. márc. 21. 15:39
 32/43 anonim ***** válasza:
14%

Én megértelek. Anyuka vagyok és látom hogy milyen felelőtlenek, "lazák" a szülők.

Mondjuk én pont lešzarom, nem az én dolgom.

Nagymamaként nem te vagy a felelős, hagyd a fenébe.

2019. márc. 21. 16:20
 33/43 anonim ***** válasza:
68%

Van anyja ,meg apja a gyereknek,majd ők tudják mit engednek meg neki .

Egyébként tele vannak a hírek ilyesmivel,hogy egy 8 hónapos gyerek meghalt mert megnyalt egy kólásflakont :DD Ha egy bicska lett volna a gyerek kezében,megértem az aggodalmadat és jogos,de ez csak simán szőrszálhasogatás. Gondolom te az a tipusu nagyi vagy,akinek soha semmi nem jó,ő maga viszont a tökéletes szülő és nagymama példaképe . Jogosan kaptad meg,hogy nem küldenek több képet ha állandóan kötekszel. Nem hiszem ,hogy az első alkalom volt,akkor nem mondták volna ezt . Fejezd be .

2019. márc. 21. 16:43
 34/43 A kérdező kommentje:

Utolsó elõtti válaszoló, szerintem itt a válaszolók nagy része megkapja nap mint nap,hogy okoskodóak.Most rászálltak erre a kérdésre, és átruházták az én fejemre,hogy okoskodó vagyok.En ha egy ilyen kérdést olvastam volna valaki mástól,biztos eszembe sem jutott volna az,hogy azt irom neki,hogy okoskodó.Vajon miért,mert talán az életemben senkitõl sem kaptam meg azt,hogy okoskodó vagyok.

Valaki azt irta,hogy vigyázzak,mert el is mehetnek tõlem 800 km.-re is.

Nem mennek el,már elmentek, mert már 17 éve a lányom külföldön él,ott tanult és ott is ment férjhez.En sem élek otthon már 30 éve.Tehát 1000 km.-re vagyunk egymáshoz.Okoskodók értitek a szitut?

2019. márc. 21. 16:56
 35/43 anonim ***** válasza:
74%

Abból, ahogy a lányod így felkapta a vizet ezen, én arra asszociálok, hogy elég nagy szereped van abban, hogy a lányod külföldön kezdett új életet, tőled jó távol. Nem érzed, hogy a töke tele van azzal, hogy mindenhez van valami hozzáfűznivalód, és nem tudsz csak annyit reagálni a képre, hogy cuki?

Fejezd ezt be, mert egyszer be fog telni nála a pohár, és nem csak, hogy nem fogod látni őket, de leredukálja a kapcsolatotokat annyira, hogy karácsonykor felhív boldog karácsonyt kívánni.

Kb 20 emberből 1 volt az aki veled érzett egyet, lehet nem 19 ember a hülye, hanem te. Ezen el kéne gondolkodni.

Ha az én anyám lennél énis külföldre menekültem volna előled, és csodálom a lányod türelmét, én már rég nem foglalkoztam volna veled.

2019. márc. 21. 17:13
 36/43 anonim ***** válasza:
76%

Milyen érdekes, mindenki egyöntetűen lehurrogott, erre kicsit megpróbálod átalakítani a sztorit újra és újra a te javadra.

Ha ennyire nem tudod elfogadni a helyzetet, arra nem a gyakorin kamuzás a megoldás, hanem inkább egy komoly beszélgetés a lányoddal és a környezeteddel is, mert lehet, hogy nemcsak ő tart téged okoskodónak. Ha meg nem változtatsz a viselkedéseden, ne csodálkozz, ha valaki haragszik rád.

2019. márc. 21. 17:16
 37/43 A kérdező kommentje:

17:13

A lányom már megértette a helyzetet, felfogta amit eddig ugy látszik te nem.

Szerintem te is magadból indulsz ki, a lányom imádja a szüleit és viszont is azt kapja.A mi lányunk nagyon hálás azért,hogy meg tudtuk neki azt adni,hogy másik országban tanuljon ahova vágyott.

Attól én nem félek,hogy megszakitja velem a kapcsolatot,mivel nagyon jó a kapcsolatunk.Amit nem bir elviselni bennem, hogy aggódok,azért irta azt,hogy már nem fog képet küldeni.Igen nagyon aggódós vagyok de ez a távolságnak köszönhetõ.

Mi tisztáztunk mindent köszönöm a hozzászólásokat,gazdagabb és okosabb nem lettem tõle.:):)

2019. márc. 21. 17:23
 38/43 A kérdező kommentje:

17:16 :):):)

Engem nem zavar,hogy lehurrogtak legalább kiadták,ami belül fáj nekik.:)

2019. márc. 21. 17:27
 39/43 anonim ***** válasza:
53%
Ha a kérdező egy nagymama, akkor én vagyok az angol királynő.
2019. márc. 21. 18:35
 40/43 anonim ***** válasza:
52%

Komolyan ilyen butaságot-bacis az üveg- egy 8 hónapos a földön csúszik mászik mindent összenyal, a legkevesebb baci egy kólásüvegről kerül a szervezetébe.

Ja nem mégsem ez, hason feküdt és....lecsusszan a torkán a kólás üveg.

Nézd meg jobban a képet az ablak alatt nincs aranyeső, az asztalon meg hóvirág??? Mert lehet az zavart mégiscsak. Hogy azok ott párolognak.

2019. márc. 21. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!