Ezért a megjegyzésért ezt kapom?
"de amikor valamit veszélyesnek látok,nem tudom megállni,hogy ne szóljak."
Ilyen apróságba is beleképzelni a rosszat, ez már paranoia. El nem tudom képzelni ha te ilyen aprosagon fennakadsz, akkor ne szólj bele más dolgokba se. Igazuk van. Okoskodó vagy, de a legrosszabb fajta aki észre sem veszi, és pláne nem enged belőle. Gondolom a lány nem a lányod hanem a menyed. Akkor meg pláne mindent értek. Ne szólj bele ilyenekbe vagy nem csak képet nem fogsz kapni legközelebb az unokádról, hanem lehet látni se fogod. Egy idő után mindenkinél betelik a pohár az ilyen kotnyeleskedő nagyszülőkkel.
14:37
Az a fajta ember aki utál az saját magát is utálja.En nem utálok senkit sem, én igyekszem mindenki felé szeretettel fordulni.Ha te felelõtlen vagy az a te dolgod,ha én felelõsség tudattal rendelkezem az az én dolgom.
14.44
Lehet a gyerekorvos paranoiás,aki azt mondta,hogy veszélyes,ahogyan a baba le van fotózva a colás üveggel.Ja és a gyerekorvos a nagypapa.
14:44
Igen nagyon jól érted, hogy nem a menyem,hanem a lányom.Most már lenyugodhatsz.
Megint egy kotnyeles anyos, akarcsak az enyem 😂
Mama, regen rosszabb kornyezetben is felnottek a cuki kis porontyok, ne usse bele az orrat a fiatalok gyereknevelesi modszerebe, mert azt fogja ezzel elerni, hogy megszakitjak Onnel a kapcsokatot, illetve nem mondanak el majd semmit... Na az jobb lesz?! Ugye, h nem...
Nekem is ilyen anyósom volt.
"Ne add oda neki a műanyag flakont, mert lenyeli és megfullad"
"Ne vidd el játszóházba, mert megcsúszik és betöri a fejét"
"Ne hintáztasd a gyereket, mert kiesik a babáknak szánt babahintából"
Mint írtam csak volt. A férjemmel 800 kmre menekültünk tőle, én a facebookról is letiltottam, így ma már nem csak képen nem látja az unokáját, de jó ha 1 évben egyszer találkozik vele.
Csináld csak nyugodtan, majd te is egyedül maradsz a mindenttudó gyerekorvos férjeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!