Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezért a megjegyzésért ezt kapom?

Ezért a megjegyzésért ezt kapom?

Figyelt kérdés
Szóval kaptam egy képet egy kicsi babáról,aki tündéri teremtmény.Hason feküdt még nincs 8 hónapos.A kezében volt egy 1 literes cola(kevés volt az alján még a colából),amely a kisbaba szájában volt(a kupakos része).Annyit irtam,hogy jó lenne ha már nem adnának a kis kezébe colás üveget, mert mindenki fogdossa,tehát nem higiénikus.Erre azt kaptam,ha mindig mondok valamit,(ami nem igaz)akkor már nem küldenek képeket.Tényleg nem szoktam semmi olyat mondani, nagy ritkán,ha tényleg nem látok valamit célszerünek.
2019. márc. 21. 12:31
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
84%

"de amikor valamit veszélyesnek látok,nem tudom megállni,hogy ne szóljak."

Ilyen apróságba is beleképzelni a rosszat, ez már paranoia. El nem tudom képzelni ha te ilyen aprosagon fennakadsz, akkor ne szólj bele más dolgokba se. Igazuk van. Okoskodó vagy, de a legrosszabb fajta aki észre sem veszi, és pláne nem enged belőle. Gondolom a lány nem a lányod hanem a menyed. Akkor meg pláne mindent értek. Ne szólj bele ilyenekbe vagy nem csak képet nem fogsz kapni legközelebb az unokádról, hanem lehet látni se fogod. Egy idő után mindenkinél betelik a pohár az ilyen kotnyeleskedő nagyszülőkkel.

2019. márc. 21. 14:44
 22/43 A kérdező kommentje:

14:37

Az a fajta ember aki utál az saját magát is utálja.En nem utálok senkit sem, én igyekszem mindenki felé szeretettel fordulni.Ha te felelõtlen vagy az a te dolgod,ha én felelõsség tudattal rendelkezem az az én dolgom.

2019. márc. 21. 14:48
 23/43 A kérdező kommentje:

14.44

Lehet a gyerekorvos paranoiás,aki azt mondta,hogy veszélyes,ahogyan a baba le van fotózva a colás üveggel.Ja és a gyerekorvos a nagypapa.

2019. márc. 21. 14:50
 24/43 A kérdező kommentje:

14:44

Igen nagyon jól érted, hogy nem a menyem,hanem a lányom.Most már lenyugodhatsz.

2019. márc. 21. 14:52
 25/43 anonim ***** válasza:
82%
Na ez a vége már csak mese habbal. Akárhogy csűröd csavarod, akkor is egy minden lében kanál nagyi vagy.
2019. márc. 21. 14:53
 26/43 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy neked mese habbal, de én is látom,hogy a szülõk mivel hozzák a gyerekeiket vizsgálatra.Ugyhogy nyugodj le te is.
2019. márc. 21. 14:56
 27/43 anonim ***** válasza:
79%
Atyaég... De örülök, hogy nálunk nem ilyen rohadt "okosak" a nagyik... Legalább boldog gyerekkora van a lányomnak és nem burokban nő fel.
2019. márc. 21. 14:57
 28/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!:):)
2019. márc. 21. 14:57
 29/43 anonim ***** válasza:
75%

Megint egy kotnyeles anyos, akarcsak az enyem 😂

Mama, regen rosszabb kornyezetben is felnottek a cuki kis porontyok, ne usse bele az orrat a fiatalok gyereknevelesi modszerebe, mert azt fogja ezzel elerni, hogy megszakitjak Onnel a kapcsokatot, illetve nem mondanak el majd semmit... Na az jobb lesz?! Ugye, h nem...

2019. márc. 21. 15:01
 30/43 anonim ***** válasza:
84%

Nekem is ilyen anyósom volt.

"Ne add oda neki a műanyag flakont, mert lenyeli és megfullad"

"Ne vidd el játszóházba, mert megcsúszik és betöri a fejét"

"Ne hintáztasd a gyereket, mert kiesik a babáknak szánt babahintából"

Mint írtam csak volt. A férjemmel 800 kmre menekültünk tőle, én a facebookról is letiltottam, így ma már nem csak képen nem látja az unokáját, de jó ha 1 évben egyszer találkozik vele.

Csináld csak nyugodtan, majd te is egyedül maradsz a mindenttudó gyerekorvos férjeddel.

2019. márc. 21. 15:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!